Με μια συγκινητική πράξη αγάπης και στήριξης ο Κρίστης Μιχαηλίδης, γίνεται αρωγός της προσπάθειας προσφοράς και συμπαράστασης των πολιτών του Λιβάνου.

Ο ίδιος ονειρεύτηκε, δημιούργησε και πραγματοποίησε το “Paddle for Beirut”, μια ιδέα που θα φέρει χαμόγελα στα παιδιά και τους πολίτες της χώρας του Λιβάνου που έχουν ανάγκη, και θα στηρίξει με άμεσο τρόπο τον Ερυθρό Σταυρό της χώρας που δεινοπαθεί.

Έτοιμος να ταξιδέψει για καλό σκοπό

O Κρίστης Μιχαηλίδης θα διανύσει μια φιλανθρωπική διαδρομή πάνω σε SUP, κωπηλατώντας για 3 συνεχόμενες ημέρες την απόσταση 200 χιλιομέτρων μεταξύ Κύπρου και Λιβάνου για τη στήριξη του Ερυθρού Σταυρού του Λιβάνου, του οργανισμού που βοηθάει το λαό του Λιβάνου να επανέλθει στην κανονικότητα του ύστερα από την έκρηξη που κατέστρεψε το λιμάνι της Βηρυτού στις 4 Αυγούστου 2020. Η βοήθεια είναι αναγκαία αφού συνδυάζεται μαζί με την οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει ο Λίβανος τα τελευταία χρόνια και την ταυτόχρονη εξάπλωση της πανδημία του Covid-19, που αντιμετωπίζει όλος ο πλανήτης.

 

Ένα ταξίδι στήριξης και αγάπης 

Η ενέργεια θα ξεκινήσει αύριο, Τετάρτη 15 Οκτωβρίου και αναμένεται να φτάσει στη Βηρυτό το Σαββατοκύριακο 17-18 Οκτωβρίου. Το ταξίδι θα διαρκέσει έως και 3 ημέρες ενώ όλα τα χρήματα που συλλέγονται θα δοθούν στον Ερυθρό Σταυρό του Λιβάνου (LRC) για να ανακουφίσουν τα δεινά εκείνων που χρειάζονται επείγουσα ανθρωπιστική βοήθεια.

Μέσω της συμβολικής διαδρομής και την δημοσιότητας της προσπάθειας του, στόχος του είναι να συμβάλλει στη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση των πληγέντων του Λιβάνου, να μας συγκινήσει και να μας υπενθυμίσει να μην ξεχνάμε τους συνανθρώπους μας.

Στήριξε και εσύ και γίνε ο συνοδοιπόρος στο ταξίδι του

Το σύνολο των χρημάτων που θα συγκεντρωθεί από την πρωτοβουλία «Paddle for Beirut» θα διατεθεί απευθείας και εξ’ ολοκλήρου στον Ερυθρό Σταυρό του Λιβάνου.

Μπείτε και εσείς στο www.paddleforberuit.com και ενισχύστε αυτήν την μεγάλη προσπάθεια, βοηθώντας τον Κρίστη να καταφέρει να κάνει πράξη το ταξίδι του, να στηρίξετε τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και να χαρίσετε στο έργο του Ερυθρού Σταυρού “ελπίδα” και “αγάπη” να συνεχίσουν να μοιράζουν χαμόγελα.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ