Σε αυτοπεριορισμό τέθηκε από την περασμένη Παρασκευή η παρουσιάστρια, Χριστιάνα Αριστοτέλους λόγω επαφής με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού. Η ίδια έπειτα από ενημέρωση που είχε από το Υπουργείο Υγείας και τους επί καθήκοντι εργαζόμενους τέθηκε σε αυτοπεριορισμό από την πρώτη στιγμή, τηρώντας όλα τα μέτρα. Έπειτα από την ενημέρωση που είχε, υποβλήθηκε αμέσως σε rapid test για τον κορωνοϊό και στην συνέχεια σε μοριακό με τα αποτελέσματα να ήταν και στα δυο σύμφωνα με πληροφορίες μας… αρνητικά.

Μέχρι τουλάχιστον την ερχόμενη Τετάρτη η Χριστιάνα θα βρίσκεται στο σπίτι της και θα απουσιάζει από τις εκπομπές. Χθες την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας, την εκπομπή παρουσίασαν οι συνεργάτες της Χάρης Παπαθεοχάρους και Τάσος Ευαγγέλου.

Μάλιστα η Χριστιάνα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram ότι παρ’ όλο που δεν βρίσκεται εκεί παρακολουθεί με περηφάνια τους συνεργάτες της. Στη φωτογραφία έγραψε: “Ομαδάρα… σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ”

Σύμφωνα με την ανακοίνωση από τον τηλεοπτικό σταθμό του Alpha Κύπρου, σήμερα την εκπομπή θα παρουσιάσει ο Λούης Πατσαλίδης και αύριο Τετάρτη η Χριστιάνα Αρτεμίου.

Δείτε την ανάρτηση:

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ