Καλεσμένη στην εκπομπή της Κάτιας Σάββα, “Alpha Ενημέρωση”, βρέθηκε η φετινή βασίλισσα του καρναβαλιού, το πρωί της Παρασκευής, 12 Ιανουαρίου. Η κυρία Χριστιάνα Χαραλάμπους, καθηγήτρια φυσικής αγωγής και δασκάλα μοντέρνου χορού, θα είναι φέτος η βασίλισσα στο καρναβάλι της Λεμεσού.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε στην παρουσιάστρια της εκπομπής, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως πάντα πίστευε και πάντα ήθελε μια χρονιά να είναι αυτή η βασίλισσα του καρναβαλιού.

Η ίδια υπήρξε καρναβαλίστρια από αρκετά μικρή ηλικία, αφού δήλωσε συγκεκριμένα: «Θυμάμαι τον εαυτό μου να λαμβάνει μέρος στο καρναβάλι από τον καιρό που ήμουν στο νηπιαγωγείο, είτε σε ατομικές συμμετοχές, είτε σε ομάδες του Δήμου Λεμεσού και ιδιαίτερα στη συνοδεία του βασιλιά καρνάβαλου». Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Από το 2001 συμμετέχω ανελλιπώς με δική μου ομάδα».

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου που αφορούσε στις λεπτομέρειες της φετινής εμφάνισης και του άρματος που θα μεταφέρει τη βασίλισσα, η κυρία Χαραλάμπους είπε πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι έτοιμο.

Επίσης, όταν ήταν στο νηπιαγωγείο, μια φορά ντύθηκε «Κερύνεια» φορώντας ένα στέμμα στο κεφάλι της με το κάστρο της Κερύνειας και κέρδισε βραβείο για την πρωτότυπη αυτή εμφάνισή της.

Αναφέρθηκε επίσης και στις αυξημένες υποχρεώσεις που θα έχει τις επόμενες ημέρες, καθώς -πέρα από τις πρόβες για το κουστούμι της – στη συνέχεια θα πρέπει να παρευρεθεί σε πολλές εκδηλώσεις, προτού βρεθεί στη μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου.

Δείτε το απόσπασμα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ