Με τη μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση, που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι, κορυφώνεται σήμερα το Λεμεσιανό καρναβάλι. Χιλιάδες πολίτες από όλη την Κύπρο θα συμμετέχουν ή θα παρακολουθήσουν την παρέλαση η οποία πραγματοποιείται ύστερα από δύο χρόνια αποχής, λόγω πανδημίας.

Η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί κατά μήκος της λεωφόρου Μακαρίου, θα ξεκινήσει από τον κυκλοφοριακό κόμβο Αγίου Νικολάου και θα καταλήξει στα Φώτα Τροχαίας Πολεμιδιών (Fairways).

Η παρέλαση στην οποία θα συμμετέχουν 109 ομάδες, θα ξεκινήσει στη μια μετά το μεσημέρι με την παρέλαση των κανταδόρων και των μαζορέτων του Σώματος Κυπρίων Οδηγών, της ομάδας Κρουστών Batucinio, των Μαζορέτων Λεμεσού και της Φιλαρμονικής του Δήμου Λεμεσού.

Θα ακολουθήσει, στις 13.15, ο «Βασιλιάς της Φλόγας» Δημήτρης Γιαννακού με το εντυπωσιακό του άρμα και τη συνοδεία του θα δώσει το έναυσμα για το πολύωρο γλέντι.  Κατά τη διάρκεια της καρναβαλίστικης παρέλασης ο Δήμος Λεμεσού θα τιμήσει πρόσωπα για την πολύτιμη προσφορά τους στο Λεμεσιανό καρναβάλι.

Δεκάδες χιλιάδες κόσμου από όλη την Κύπρο αναμένεται να παρελάσουν ή να δώσουν το παρών τους στη μεγάλη εκδήλωση. Θεατές και καρναβαλιστές αναμένεται να μαζευτούν στην περιοχή του εναερίου και κατά μήκος της λεωφόρου Μακαρίου από νωρίς το πρωί. Αυξημένη θα είναι και η τροχαία κίνηση στην περιοχή, έτσι η αστυνομία έχει τεθεί σε επιφυλακή. 

Οι φετινές καρναβαλίστικες εκδηλώσεις ολοκληρώνονται απόψε με τον υπαίθριο καρναβαλίστικο χορό στην Πλατεία του Παλιού Λιμανιού.  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ