Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Γωγώ Αλεξανδρινού στην makeup artist, Ilona G. Garamvolgyi και στην εκπομπή, «Makeup Meeting». Οι δυο αγαπημένες φίλες, κάθισαν μπροστά στον χαρακτηριστικό καθρέφτη της εκπομπής, όπου ανάλυσαν τα “μυστικά” ομορφιάς τους, έδωσαν tips αλλά έκαναν και μια ξεχωριστή γυναικεία συζήτηση για τις δύσκολες και ευτυχισμένες στιγμές στην πάροδο των ετών που πέρασαν.

Μεταξύ άλλων η Γωγώ Αλεξανδρινού, αποκάλυψε τους λόγους που ο κόσμος και τα άτομα του χώρου της αποδίδουν τον τίτλο της “αυστηρής” και της “ξινής”, ενώ ξεδίπλωσε στην Ilona την πιο ευαίσθητη πλευρά της.

Επίσης, η γνωστή δημοσιογράφος ανέφερε ένα περιστατικό το οποίο συνέβει στην ίδια πριν μερικές εβδομάδες όταν πήγε στην παραλία με τον σύντροφό της. Όπως αποκάλυψε επισκέφτηκε το Fig Tree Bay για να κάνει SUP, παρέα με τον σύζυγό της Χαράλαμπο Μπρούντζο και την τρίχρονη κόρη του. Ωστόσο, ο δυνατός άνεμος την έπαιρνε προς τα μέσα και για να προστατευθεί γράπωσε μια σημαδούρα και περίμενε. Έτσι, όταν ο σύζυγός της αντιλήφθηκε ότι η δεν μπορούσε να βγει έξω, μπήκε στη θάλασσα και την έσωσε.

«Είχα κουραστεί πάρα πολύ. Από την πίεση που έβαζα για να μην με πάρει ο αέρας, έπαθα εγκαύματα στα δύο χέρια. Κωμωδία», είπε μεταξύ άλλων η Γωγώ Αλεξανδρινού και πρόσθεσε: «Ανησυχούσα ότι μέχρι να έρθει θα κουραστεί γιατί τώρα με το lockdown σταμάτησε τη γυμναστική και δεν αθλείται».

Δείτε τη συνέντευξη:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ