Το Tik-Tok έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και καθημερινά μαθαίνουμε καινούργιες χρήσιμες πληροφορίες. Μια μαμά του TikTok σε βίντεό της στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης ισχυρίζεται ότι υπάρχει ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι τα μούρα που φέρνετε στο σπίτι θα παραμείνουν πιο φρέσκα – και το μόνο που χρειάζεται είναι μια απλή κίνηση όσο είστε ακόμα στην υπεραγορά.

Το κόλπο είναι να αναποδογυρίστε το δοχείο και αν τα μούρα δεν κολλήσουν στον πάτο της συσκευασίας, τότε σημαίνει ότι είναι φρέσκα και πολύ καλά προς πώληση.

«Όποτε ο σύζυγός μου αγοράζει μούρα, διαρκούν πολύ περισσότερο και έχουν πολύ καλύτερη γεύση από αυτά που αγοράζω εγώ», λέει η Meredith, που διευθύνει το TikTok @naptown_thrifts. «Επιτέλους ανακάλυψα ότι το μυστικό του είναι ότι τα αναποδογυρίζει και αγοράζει ό,τι δεν κολλάει στον πάτο της συσκευασίας».

@naptown_thrifts

I just buy the ones that dont look moldy and gross but apparently, he has a whole system!! #sustainableshopping #sustainableliving #reducefoodwasteathome #shopsmartshopsustainable

♬ Lucky Girl – Carlina

Τα μούρα που κολλάνε στο κάτω μέρος τείνουν να μουχλιάζουν πρώτα και μόλις βγάλεις κάποιο από το κουτί, αρχίζουν να μουχλιάζουν όλα. Αυτή η μούχλα συχνά κρατά τα μούρα προσκολλημένα στον πάτο της συσκευασίας. Εάν δεν υπάρχουν κολλώδη μούρα, είναι καλό σημάδι ότι κανένα δεν έχει χαλάσει. Είναι τόσο μικρή λεπτομέρεια, αλλά μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Unsplash

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ