Είτε το πιστεύεις, είτε όχι ακόμη και οι αστέρες του Χόλιγουντ ψάχνουν προγράμματα εκγύμνασης που έχουν άμεσα αποτελέσματα χώρις να χρειάζεται να περνούν πολλές ώρες στο γυμναστήριο.

A-listers λοιπόν όπως η Jennifer Aniston, Μeghan Markle, Sofia Vergara “ορκίζονται” στο Lagree Fitness το οποίο μόλις έφτασε στο Karma Pilates & Fitness Studio και η Κρίστη Λουκά μας δίνει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται να ξέρουμε .

Κρίστη μου ποια είναι η διαφορά μεταξύ Pilates και Lagree fitness;

Η αλήθεια είναι ότι μοιάζει το μηχάνημα reformer Pilates με το Lagree. Ωστόσο το Lagree Fitness προσφέρει καλύτερα αποτελέσματα όσον αφορά την απώλεια λίπους, την καρδιαγγειακή αντοχή, την μυϊκή δύναμη και την γράμμωση. Είναι πολύ πιο intense από τις pilates για αυτό και το συστήνουμε σε άτομα που δεν έχουν κάποιο τραυματισμό.

Πόσο σύντομα μπορεί να δει κάποιος αποτελέσματα;

Εξαρτάται από τους στόχους που θέλει να πετύχει ο κάθε ένας αλλά σε γενικές γραμμές, μέσα σε δυο βδομάδες μπορεί κάποιος να δει τα αποτελέσματα στο σώμα του.

Πλησιάζει καλοκαίρι και πολλές γυναίκες αγχώνονται για την κυτταρίτιδα, βοηθάει στην καταπολέμηση της;

Βοηθάει πάρα πολύ γιατί είναι από τα προγράμματα που εστιάζουν στην καύση λίπους.

Πόσες φορές την εβδομάδα συστήνεται να κάνει κάποιος Lagree;

Είναι από τα προγράμματα που μπορούν να συνδυαστούν και με άλλου είδους ασκήσεις. Αν κάποιος δηλαδή έχει κάποιο χόμπι μπορεί να το Lagree στο πρόγραμμα του, δυο φορές τη βδομάδα.

Μπορεί να ακολουθήσει κάποιος που τώρα θέλει να εντάξει τη γυμναστική στην καθημερινότητα του;

Ναι μπορεί. Προσαρμόζω το πρόγραμμα ανάλογα με τις αντοχές αυτών που το ακολουθούν. Ανεβάζουμε το επίπεδο της δυσκολίας, όταν αυξηθεί η αντοχή και μυϊκή δύναμη.

ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΓΙΑ LAGREE FITNESS

Το HELLO! Cyprus σε συνεργασία με το Karma Pilates & Fitness Studio δίνει σε έναν τυχερό την ευκαιρία να κερδίσει μια συνδρομή 5 μαθημάτων (συνολικής αξίας €165) για την πρωτοποριακή αυτή μέθοδο γυμναστικής που έφθασε και στην Κύπρο.

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό:
👉Like & follow την σελίδα του HELLO Cyprus
👉Like & follow τη σελίδα Karma Pilates & Fitness Studio
👉 Share το post του διαγωνισμού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ