Κάθε ηλικία φέρνει αλλαγές αλλά αυτό δεν χρειάζεται να σε παίρνει από κάτω. Διάβασε τις συμβουλές των ειδικών και θα διαπιστώσεις ότι κάθε στάδιο έχει την δική του χάρη και η ευτυχία είναι στο χέρι σου.


Φώτο: collagevintage

  1. Γνώριζες ότι μόνο το 20% της γήρανσης του οργανισμού οφείλεται στα γονίδιά σου και το υπόλοιπο 80% καθορίζεται εξ ολοκλήρου από εξωγενείς παράγοντες και τον τρόπο ζωής σου; Υπάρχουν, όμως, τρόποι να ωριμάζεις με χάρη και να δείχνεις υπέροχη σε κάθε ηλικία. Μάθε τι προτείνουν οι ειδικοί για να ακτινοβολείς και να χαίρεσαι κάθε δεκαετία της ζωής σου.
  2. Οι βιταμίνες
    Μια διατροφή πλούσια σε βιταμίνες, θρεπτικά συστατικά και ιχνοστοιχεία σίγουρα βοηθά τις άμυνες της επιδερμίδας σου παρέχοντας της όλα τα απαραίτητα για να παραμένεις υγιής και να μην αποκαλύπτει τα σημάδια του χρόνου. Τροφές που πρέπει να επιλέγεις; Αυγά για βιταμίνη Α, μαϊντανός και σπανάκι για βιταμίνη C.
  3. Άλλαξε στάση ζωής
    Σταμάτα να πιστεύεις ότι πρέπει να πάψεις να απολαμβάνεις κάποιες δραστηριότητες λόγω ηλικίας ή να υιοθετήσεις στυλ που δεν σε εκφράζει επειδή μεγάλωσες. Τα πάντα είναι θέμα ψυχολογίας και στάσης ζωής και όσο εσύ αισθάνεσαι ότι μπορείς και θέλεις να κάνεις ορισμένα πράγματα, δεν υπάρχει λόγος να τα σταματήσεις αν σε κάνουν ευτυχισμένη.
  4. Ελάττωσε την κατανάλωση καφεΐνης
    Αν διαπιστώνεις ότι ο αγαπημένος σου απογευματινός καφές προκαλεί προβλήματα στον βραδινό σου ύπνο, σταμάτησε τον. Ο κακής ποιότητας ύπνος έχει αντίκτυπο στην ψυχολογία και την επιδερμίδα σου φανερώνοντας νωρίτερα τα σημάδια του χρόνου που πασχίζεις να αποτρέψεις με καλλυντικές συνθέσεις.

Μάθε τον τελευταίο τρόπο στο Elle.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ