Μηλόπιτα στο τηγάνι – Υλικά:

  • 150γρ. ζάχαρη
  • 1 κ.τ.γ νερό
  • 120γρ. βούτυρο μαλακό
  • 160γρ. ζάχαρη
  • 2 αβγά
  • 150γρ. γάλα
  • 2 μήλα πράσινα
  • 250γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 1 βανίλια

Μηλόπιτα στο τηγάνι λαχταριστή και τραγανή – Εκτέλεση:

  1. Σε ένα τηγάνι (23 εκατοστά) βάζουμε τη ζάχαρη στο κέντρο, ανοίγουμε μια μικρή λακκούβα με το δάχτυλο και εκεί πάνω βάζουμε το νερό, δεν το κουνάμε, το βάζουμε στο μάτι της κουζίνας σε μέτρια φωτιά μέχρι να γίνει καραμέλα, δεν ανακατεύουμε καθόλου, όταν πάρει ξανθό χρώμα βγάζουμε απ’ το μάτι.
  2. Χτυπάμε με ένα σύρμα το βούτυρο με τη ζάχαρη σε ένα μπολ. Προσθέτουμε τα αβγά και συνεχίζουμε. Προσθέτουμε το γάλα με το αλεύρι ενναλάξ και βάζουμε και τη βανίλια.
  3. Κόβουμε το κάθε μήλο στα 8 και βάζουμε πάνω στην καραμέλα. Τέλος βάζουμε το μείγμα του μπολ και ψήνουμε στους 180 για 30 λεπτά. Σερβίρουμε με ζάχαρη άχνη και κανέλα.

Και να λοιπόν που η μηλόπιτα στο τηγάνι είναι έτοιμη να την απολαύσετε! Αυτή η συνταγή είναι για εύκολη και γρήγορη μηλόπιτα στο τηγάνι θα δείτε ότι θα γίνει η αγαπημένη σας!

Πηγή:https://petros-syrigos.com/milopita-sto-tigani-2/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ