Υλικά:
1 πακέτο πτι-μπερ
1/2 Βιτάμ σοφτ
3 κ.σ κακάο
1 ζαχαρούχο γάλα (την κανονική συσκευασία)

Ανακάτεψε σε ένα μεγάλο μπολ το Βιτάμ με το ζαχαρούχο γάλα. Μόλις το μείγμα ομογενοποιηθεί πρόσθεσε το κακάο και συνέχισε να ανακατεύεις. Δεν χρειάζεσαι το μίξερ, ένα απλό σύρμα χειρός ή υπομονετικά με το κουτάλι μπορεί να ανακατευτεί τέλεια το μείγμα. Τέλος, σπάσε σε μικρά κομματάκια τα μπισκότα και ρίξτα στο μείγμα. Ήρθε η στιγμή που θα βάλεις χέρι και θα ανακατέψεις τα μπισκότα με το σοκολατένιο μείγμα σου καλά.

Tip: Για να είναι πιο μαλακό το βούτυρο, άφησε το στον πάγκο της κουζίνας για λίγο, έτσι ώστε να έρθει σε σωστή θερμοκρασία.

Πάρε ένα κομμάτι λαδόκολλα και στρώστο στον πάγκο σου. Ρίξε όλο το μείγμα από τον κορμό και ξεκίνα να το τυλίγεις σε ένα ρολό. Βάλε τον κορμό σοκολάτας σου για 3 ώρες στην κατάψυξη. Αφού περάσουν οι 3 ώρες είναι έτοιμος για κόψιμο και σερβίρισμα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ