Τα Coffee Island εγκαινιάζουν, τα Microfarm Series, μια σειρά από ιστορίες μοναδικών ανθρώπων με κοινά χαρακτηριστικά το πάθος και τη δημιουργία.

Στο 1ο επεισόδιο ο master Chef Λεωνίδας Κουτσόπουλος ταξιδεύει μαζί με τον Coffee Explorer, Παναγιώτη Κωνσταντινόπουλο, στη γενέτειρα του καφέ, Αιθιοπία, και απολαμβάνουν τον Microfarm Ethiopia Damo.

«Η γεύση είναι μνήμη», λέει χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, κλείνει τα μάτια και διακρίνει αμέσως τη μαύρη σοκολάτα στο χαρμάνι. Ο εκλεκτικός master chef, μας λέει ότι έχει ένα υπερξοπλισμένο σπίτι, όσον αφορά στον καφέ, παραδέχεται ωστόσο ότι χρειάζεται τις συμβουλές του Coffee Explorer για να αντιληφθεί καλύτερα τον καφέ που απολαμβάνουν οι δυο τους, ενώ έχει όλη τη διάθεση να εξερευνήσει παρέα με τον Παναγιώτη, τα μοναδικά αρώματα.

Παρακολούθησε όλη την απολαυστική συνάντηση στο ακόλουθο Link https://www.coffeeisland.gr/microfarm/ethiopiaDamo & stay tuned για το επόμενο βίντεο της σειράς.

Πρόλαβέ τον Ethiopia Damo στο καφεκοπτείο ή κάνε μια πρώτη δοκιμή με take away στο κατάστημα ή ηλεκτρονικά μέσα από το app της Coffee Island ή από το site www.coffeeisland.gr .

Microfarm Project. Γεύση που δεν θα ξαναϋπάρξει

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ