Η NNC MEGAEVENTS PRODUCTIONS παρουσιάζει τον διεθνούς φήμης μουσικό και δημιουργό Goran Bregovic και την ορχήστρα του «Wedding and Funeral Band”στην Κύπρο, για μια μοναδική συναυλία, στις 8 Φεβρουαρίου 2023, στο Monte Caputo, στη Λεμεσό!

Ο Goran Bregovic συνοδευόμενος από την ορχήστρα του θα δώσει τη δυνατότητα στο κοινό της Κύπρου να απολαύσει ένα μοναδικό θέαμα σε ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα του 2023 στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της χώρας μας.

Η παράσταση «Wedding and Funeral Band» αποτελεί ένα κράμα έντονων επιδράσεων από τη βαλκανική παράδοση, παντρεύει παραδοσιακά πνευστά, κρουστά και έγχορδα όργανα, Βαλκανικές πολυφωνίες, τσιγγανικούς ήχους και επιρροές από ύμνους της Ορθόδοξης και της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας. Ο Bregovic ντυμένος στα λευκά, με μια ηλεκτρική κιθάρα στο χέρι, διευθύνει αυτή την ετερόκλητη ομάδα καλλιτεχνών.

Για σχεδόν είκοσι χρόνια η Ορχήστρα του έχει περιοδεύσει σε όλες τις ηπείρους του κόσμου και μέχρι στιγμής αριθμεί περίπου 1500 παραστάσεις. Πλέον ταξιδεύει και στην Κύπρο για να μας χαρίσει μια ανεπανάληπτη και συναρπαστική μουσική εμπειρία.

O ξεχωριστός ήχος του σημαντικού αυτού καλλιτέχνη είναι γνώριμος και αγαπητός στο κυπριακό κοινό, αφού έχει συναργαστεί με μεγάλους Ελληνες ερμηνευτές όπως είναι ο Γιώργος Νταλάρας και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Κάποιες από τις πιο εμβληματικές του δημιουργίες είναι η μουσική για τις ταινίες του Εμίρ Κουστουρίτσα «Ο Καιρός των Τσιγγάνων», «Arizona Dream» και «Underground».

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Δημοκρατίας της Σερβίας στην Κύπρο.

Έναρξη 8.00μμ. / Προπώληση εισιτηρίων – Sold Out Tickets

Για γενικές πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 25273273 και 99999962

GIVEAWAY ALERT

Το HELLO! σε στέλνει στο μεγαλύτερο μουσικό event του μήνα και σου δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσεις δυο διπλές προσκλήσεις για να απολαύσεις από κοντά έναν από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες παγκοσμίως.

Πάτα like στη σελίδα του HELLO! στο Facebook εδώ , like/share στο post και απόλαυσε τη μαγεία της μουσικής του Goran Bregovic από κοντά.

Δείτε την ανάρτηση και ταξίδεψε με τους ξεχωριστούς ήχους σε μια συγκινητική βραδυά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ