Για την ημέρα της γυναίκας ψάξαμε και αναζητήσαμε υπηρεσίες που κρατούν τον πήχη υψηλά αλλά και περιποίηση που θα σου μείνει αξέχαστη.

Και η λύση βρέθηκε κα μας οδήγησε στο Map Hotel και το πολυτελές Legend Spa!

Το γυναικείο portal που αγάπησες από την πρώτη ημέρα σου προσφέρει το ELEMIS SIGNATURE LEGEND RESTORING MASSAGE διάρκειας 90 λεπτών.

Ήρθε η ώρα να ξεφύγεις από την ρουτίνα, από  την “καραντίνα” των τελευταίων μηνών και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας να χαλαρώσεις, να ανανεωθείς και το… unlock του νησιού μας να σε βρει πιο ξεκούραστη, λαμπερή και ανανεωμένη από ποτέ.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα βήματα στον ακόλουθο σύνδεσμο

Αξίζει να μάθεις ότι το  Legend Spa χρησιμοποιεί αποκλειστικά προϊόντα ευεξίας από την επώνυμη πολυτελή μάρκα Elemis. Φυσικά προερχόμενα, πλούσια σε υγιή συστατικά και διεθνώς αναγνωρισμένα προϊόντα Elemis θα αφήσουν το δέρμα σας αίσθημα ανανέωσης και ανανέωσης.

Όσο για το μασάζ και της θεραπείες; Από βαθιά μασάζ ιστών έως ενυδατικές περιποιήσεις προσώπου του δέρματος, οι επαγγελματίες θεραπευτές της MAP είναι άρτια εκπαιδευμένοι για να σας προσφέρουν την αναζωογονητική εμπειρία παγκόσμιας κλάσης που σας αξίζει.

 

 

 

 

 

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ