Το Hello! Cyprus σε συνεργασία με την Σταματίνα Βερυκίου, κοσμητική Δερματολόγος της εταιρίας SV SKIN SCIENCE σας κάνουν δώρο μια θεραπεία σύσφιξης προσώπου με ραδιοσυχνότητες σε 2 περιοχές της επιλογής σας (μάτια, χείλη, λαιμό ή ζυγωματικά) αξίας 200 ευρώ!

Πρόκειται για ένα ολικό αποτέλεσμα αντιγήρανσης, σύσφιξης και λάμψης που θα λατρέψεις! Τι περιμένεις;

Για να λάβες μέρος στον Διαγωνισμό κάνε κλικ πιο κάτω και ακολούθησε τα βήματα! Καλή επιτυχία!

 

Σας καλωσορίζουμε στον κόσμο της Δερματολογίας… Εδώ όπου η φροντίδα της υγείας και της ομορφιάς έχουν ένα κοινό όνομα: SV Skin Science!!

Τώρα υπάρχει μια πραγματική εναλλακτική λύση έναντι των ενέσεων και άλλων επεμβατικών θεραπειών, που χρησιμοποιεί ανώτερη τεχνολογία ιδανική ακόμη και για τα πιο δύσκολα και ευαίσθητα σημεία του προσώπου. Η σύσφιξη με ραδιοσυχνότητες RF γίνεται μέσω της εκπομπής ραδιοσυχνοτήτων στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος με αύξηση θερμότητας, που αναγκάζει κατά κάποιο τρόπο το δέρμα να παράγει άμεσα κολλαγόνο. Ολικό αποτέλεσμα αντιγήρανσης, σύσφιξης και λάμψης εύκολα, γρήγορα και μη επεμβατικά.

Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, η RF θεραπεία, παρέχει μετρήσιμα και εμφανή αποτελέσματα από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες, με το δέρμα να γίνεται πιο σφριγηλό, με ορατή μείωση των ρυτίδων.

 

Το Ιατρείο SV Skin Science δημιουργήθηκε με πολύ πάθος για την κλασσική Δερματολογία και Δερματοχειρουργική, αλλά και με απαράμιλλο ενδιαφέρον για το συνεχώς εξελισσόμενο τομέα της αισθητικής.

Με επίκεντρο τον ασθενή και στόχο την εξατομικευμένη ιατρική προσέγγιση, το Ιατρείο μας καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αναγκών που εκτείνονται από τη διάγνωση και θεραπεία απλών δερματολογικών παθήσεων μέχρι και πιο σοβαρών για την υγεία μας νοσημάτων, προσφέροντας επιπλέον ποιοτικές υπηρεσίες αισθητικής και ομορφιάς!

Η πολυετής κλινική εμπειρία που διαθέτει η Ιατρός του κέντρου μας Δρ. Ματίνα Βερυκίου ακόμα και σε σύνθετα δερματολογικά προβλήματα, σε συνδυασμό με τον Ιατρικό Εξοπλισμό αιχμής που περιλαμβάνει μηχανήματα τελευταίας γενιάς, παρέχουμε σύγχρονες θεραπευτικές και επιστημονικά τεκμηριωμένες τεχνικές και λύσεις τόσο στην κλινική όσο και στην αισθητική δερματολογία!

Γνώση, εμπειρία, υπερσύγχρονος εξοπλισμός, εξατομικευμένη ιατρική φροντίδα! Αυτά συνθέτουν τη πρωταρχική μέριμνα της Ιατρικής Ομάδας του SV Skin Science που είναι να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στον τομέα της υγείας οι οποίες περιλαμβάνουν:

☛ Κλινική δερματολογία – Σε ενήλικες και παιδιά

☛ Έλεγχος σπίλων και καρκίνος του δέρματος

☛ Χειρουργική δέρματος

☛ Κρυοθεραπεία

☛ Θεραπείες ακμής (ιατρικές θεραπείες και φωτοθεραπεία με LED)

☛ Κοσμητική δερματολογία (Botox, Fillers, mesotherapy, autologous PRP, Chemical peels)

 

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ