Η Ζέτα Μακρυπούλια αναμένεται να παρουσιάσει στο κοινό του ANT1 το Τraitors -αμερικανικό tv show-, που θυμίζει το παιχνίδι «Νύχτα στο Παλέρμο» και οι συμμετέχοντες βρίσκονται απομωνομένοι σε μια έπαυλη όπου συγκατοικούν.

Η παρουσιάστρια του ROUK ZOUK αναλαμβάνει τα ηνία της παρουσίασης του νέου tv show σύμφωνα με το Happy Day και η Ζέτα έκλεισε το νέο της βήμα, ενώ όπως αναφέρθηκε η ένταξή της σε σήριαλ μένει λίγο πίσω προς το «παρών».

«Τής άρεσε πολύ η ιδέα», ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου. Η Ζέτα Μακρυπούλια είχε αναφέρει πριν λίγο διάστημα σε συνέντευξή της: «Επειδή είμαι πάρα πολλά χρόνια στην τηλεόραση έχω καταλάβει ότι θα κάνεις πράγματα που θα πάνε καλά αλλά θα τύχει να κάνεις και πράγματα που θα πάνε λιγότερο καλά. Το θέμα είναι να εξελίσσεσαι και να καταλαβαίνει ο κάθε εργοδότης με ποιον άνθρωπο έχει να κάνει, και τι μπορεί να του δώσει στο μέλλον. Είναι πολύ οι παράγοντες που συμβάλλουν ώστε κάτι μπορεί να μην πάει τόσο καλά».

Ζέτα Μακρυπούλια

Σε άλλο σημείο, η δημοφιλής παρουσιάστρια είχε εξομολογηθεί: «Είναι μια δύσκολη χρονιά φέτος όσον αφορά τις αποφάσεις που θέλω να πάρω γενικότερα στη ζωή μουΌπως όλες οι μακροχρόνιες σχέσεις, η σχέση μου με τον ΑΝΤ1 θέλει λίγο επαναπροσδιορισμό».Η Ζέτα Μακρυπούλια είχε βρεθεί ως καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου μεταξύ άλλων είχει αναφέρει: «Δεν θέλω ένα παιχνίδι, το οποίο το έχω αγαπήσει και το έχω χτίσει τόσο γερά, να το δω να μαραζώνει. Θα προτιμούσα να έκανα μια παύση, αν με κούραζε. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν βλέπει τα νούμερα. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, που είναι στο κανάλι θα έχουν κάνει έρευνες και διάφορες μετρήσεις, οπότε όταν κάτσουμε κάτω και τα πούμε σοβαρά για το μέλλον, θα ξέρουν αν τραβά ή όχι. Είναι μια σχέση που κρατά χρόνια, μας δένουν πολλά όχι μόνο το Ρουκ Ζουκ. Όπως όλες οι σχέσεις, έχει μία κόπωση σε κάποια στάδια. Θα κάτσουμε να τα δούμε και θα δούμε τι θα συμβεί».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ