Καλεσμένη στο “Happy Day” βρέθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί και εξέφρασε την άποψή της για τη δήλωση του Άγγελου Μπράτη, ενώ παράλληλα μίλησε για τη Βίκυ Καγιά, αλλά και για το ενδεχόμενο να αναλάβει ένα διαφορετικό κόνσεποτ εκπομπής μακριά από το “GNTM”.

Να θυμίσουμε ότι ο κριτής του “GNTM” και σχεδιαστής μόδας είχε αναφέρει: «Τα νούμερα τηλεθέασης δε με επηρεάζουν, όπως δε με επηρεάζουν οι πωλήσεις, όπως δε με επηρεάζει η γνώμη μιας κυρίας που δεν έχει φορέσει ολομέταξα φορέματα και ψωνίζει από τα καλάθια».

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί πήρε θέση και ανέφερε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο Άγγελος που ξέρω εγώ και που ντύνει τη μαμά του και τις φίλες της από το χωριό, δεν ήταν η δήλωσή του. Ο Άγγελος ήταν άυπνος δύο εβδομάδες γιατί σχεδίαζε τα outfits του τελικού. Καταλαβαίνω ότι ο μισός του εγκέφαλος δεν λειτουργούσε εκείνη τη στιγμή. Οπότε, δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις έναν άνθρωπο από μια άστοχη δήλωση… Δεν είμαστε απολογητικοί άνθρωποι. Να κάθεσαι να απολογείσαι συνέχεια;».

Ακόμα, η κριτής του show του star ξεκαθάρισε ότι δεν γνωρίζει αν θα συνεχιστεί το “GNTM” τη νέα χρονιά και διευκρίνισε πως κάθε νέα σεζόν «δεν πρέπει να συγκρίνεται με τις προηγούμενες», απαντώντας έτσι στα ποσοστά τηλεθέασης που σημείωσε το reality φέτος.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε για τη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά και δήλωσε: «Δύο χρόνια με το “GNTM” και τον covid έχω κλειστεί πολύ. Οι ζωές έγιναν πιο δύσκολες. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Ο ελεύθερος χρόνος που που μένει θέλω να είναι για τον άντρα μου και τα παιδιά μου». Τέλος, μίλησε για το ενδεχόμενο να αναλάβει μια διαφορετική εκπομπή, τονίζοντας ότι της αρέσει η τηλεόραση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ