Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες οι δηλώσεις του δικηγόρου της Εύας Καϊλή για την υπόθεση του Qatar Gate, Μιχάλη Δημητρακόπουλου. Ο ίδιος εξήλθε από το ειδικό δικαστήριο των Βρυξελλών, ύστερα από την απόφαση των δικαστών να παραταθεί η προφυλάκιση της Ελληνίδας ευρωβουλευτή, και πραγματοποίησε δηλώσεις μεταξύ άλλων και στα γαλλικά.

Μόνο που εκεί τα πράγματα δεν πήγαν, όπως τα περίμενε. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος προσπάθησε να επισημάνει στους δεκάδες δημοσιογράφους των διεθνών δικτύων που περίμεναν με μεγάλη προσμονή τις δηλώσεις του πως η Εύα Καϊλή δεν είναι διεφθαρμένη. Μόνο που η λέξη που χρησιμοποίησε (corrompue) ακούστηκε περισσότερο ως «Κορωπί».

Το πάρτι στο Twitter με τις δηλώσεις του Μιχάλη Δημητρακόπουλου

Από τη στιγμή της δημοσίευσης των δηλώσεων του Έλληνα εκπροσώπου της Εύας Καϊλή, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, έξω από το δικαστήριο των Βρυξελλών, έχει δημιουργηθεί ένα μεγάλο κύμα αντιδράσεων στα social media, με αρκετούς χρήστες να κάνουν ιδιαίτερη μνεία στη γαλλική προφορά του Μιχάλη Δημητρακόπουλου αλλά και το γεγονός πως είπε τη λέξη αθώα στα αγγλικά ως «άινοσεντ».Unmute

Συγκεκριμένα, ένας χρήστης του Twitter έγραψε στην πλατφόρμα και συγκέντρωσε εκατοντάδες likes και retweets: «Τα Ραφάλ πίσω ζήτησε ο Μακρόν μετά τις δηλώσεις του Δημητρακόπουλου». Ένας άλλος σημείωσε χαρακτηριστικά: «Θα έκρινα τα γαλλικά του Δημητρακόπουλου αν ήξερα να λέω κάτι περισσότερο από “παρλεβού φρανσέ; Μακαρόνια φρικασέ”!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ