Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος φιλοξενήθηκε το πρωί της Δευτέρας 16/1 στην εκπομπή «Happy Day» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, στην πρώτη του συνέντευξη μετά την εισαγγελική πρόταση για ενοχή του Πέτρου Φιλιππίδη για τις δύο απόπειρες, και την αθώωσή του για την κατηγορία του βιασμού.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου ηθοποιού ρωτήθηκε για τα όσα είπε ο πελάτης του εντός της δικαστικής αίθουσας και αφορούν στον Γιάννη Μπέζο κι αν γνώριζε ότι θα επικαλεστεί το συγκεκριμένο πρόσωπο.

«Όχι, δεν ήταν εν γνώσει μου ότι θα επικαλεστεί τον Γιάννη Μπέζο, ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ειλικρινά. Μπορώ να πω ότι με αιφνιδίασε και τώρα μπορώ να το πω. Ο Γιάννης Μπέζος, αφότου αποφυλακίστηκε ο κ. Φιλιππίδης, είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες σε ανθρώπινο επίπεδο. Με αιφνιδίασε και μένα.

Τον ρώτησα γιατί είπε μυστήριο τον Μπέζο και μου απάντησε “γιατί είναι μυστήριος”. Διευκρινίζουμε ότι με το “λερωμένη τη φωλιά τους” δεν εννοούσε τον Γιάννη Μπέζο. “Ήθελα να δείξω ότι είναι μυστήριος με την έννοια ότι δεν φωτογραφίζεται, ενώ εγώ είμαι αγαπητός με τον κόσμο. Γι΄αυτό τον λόγο το είπα“» δήλωσε ο κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος στο «Happy Day».

Δείτε όσα είπε ο δικηγόρος του Φιλιππίδη:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ