Ύποπτα συμπτώματα κορωνοϊού αντιμετωπίζει ο Κρατερός Κατσούλης τις τελευταίες μέρες και θέλησε να μοιραστεί το εν λόγω γεγονός, με το κοινό που τον ακολουθεί στα social media.

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως γι΄αυτό τον λόγο προχώρησε προληπτικά σε εξετάσεις, αφού ο συγκεκριμένος ιός “θερίζει” στην Ελλάδα τον τελευταίο καιρό.

Παρόλα αυτά, ο ίδιος ακόμη αναμένει για τα αποτελέσματα και γι΄ αυτό τον λόγο θα απομονωθεί στο σπίτι και θα απέχει για λίγο από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Στο μακροσκελές κείμενο που δημοσίευσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, δεν δίστασε να τονίσει τα μέτρα προστασίας και προφύλαξης, προτρέποντας τον κόσμο να περιοριστεί και να είναι προσεχτικός, παίρνοντας τα απαραίτητα μέτρα.

Αγαπημένοι φίλοι καλησπέρα σας. Σήμερα το απόγευμα αποφάσισα, λόγω εμφάνισης κάποιων συμπτωμάτων να προχωρήσω προληπτικά στο τεστ για τον κορωνοϊο. Ως εκ τούτου και σεβόμενος, την οικογένεια μου, τους συνεργάτες μου, όλους τους ανθρώπους που συναναστρέφομαι καθημερινά, την δημόσια υγεία, με εντολή των γιατρών, θα παραμείνω σε απομόνωση μέχρι την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ως οφείλω. Αύριο και μεθαύριο λοιπόν για καθαρά προληπτικούς λόγους αποφασίστηκε ότι δεν θα προβληθεί η εκπομπή μας. Ελπίζω και ευχόμαστε όλοι ότι τα αποτελέσματα θα είναι αρνητικά, ότι δεν θα έχει συμβεί κάτι νέο που θα μεταβάλει και πάλι την καθημερινότητα μας, και την Τετάρτη 18 Μαρτίου, με το καλό να επιστρέψουμε στη δουλειά μας, κοντά σας, και να συνεχίσουμε να σας κρατάμε συντροφιά ψυχαγωγώντας σας. Μένουμε σπίτι και μετακινούμαστε μόνο για τη δουλειά μας, όπως όλοι, και για τα εντελώς απαραίτητα. Όλα θα πάνε καλά. Με αγάπη  ψυχραιμία και χιούμορ. Όχι στο πανικό, ναι στην αλληλεγγύη.Καλό βράδυ

Δείτε την ανάρτηση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ