Σε νέο podcast που έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος, σχολίασε τh σχέση της Δανάης Μπάρκα και του Φίλιππου Τσαγκρίδη και το μπέρδεμα που έγινε με την Κατερίνα Καινούριου. Ωστόσο, ο σχολιασμός του Λαζόπουλου δεν ήταν και ο πιο κομψός. Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Δεν μπορούμε να βρούμε δύο ξεχωριστούς άντρες για δύο διαφορετικές παρουσιάστριες; Πρέπει με έναν άνδρα αυτές να κάνουν τη δουλειά τους; Δηλαδή, θα δανείζει η μία γυναίκα τον άντρα στην άλλη; Πρέπει να το σκεφτείτε. Ο συγκεκριμένος άντρας είναι και εφοπλιστής.

Τώρα μαδάνε τα φτερά τους στα πρωινά… έχει αναστατωθεί η Καινούργιου, δεν μπορεί να το πιστέψει, δεν μπορεί να το χωνέψει, δεν το χωράει ο νους της… ο μεγάλος, ο… ο νους της, ο νους που έχει…».

Δείτε το απόσπασμα όπως σχολιάστηκε από την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα:

Τα πιο πάνω σχόλια προκάλεσαν την έντονη αντίδραση από όλους τους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης. Όλοι, μίλησαν για ντροπή και απαράδεκτες τοποθετήσεις προς το πρόσωπο της Κατερίνας Καινούριου, ενώ το γεγονός, έγινε αφορμή για να αποχωρήσει η ίδια η Κατερίνα Καινούριου από το πλατό της εκπομπής της.

Την αρχή έκανε ο Γιώργος Λιάγκας και σχολίασε συγκεκριμένα: «Ένας άνθρωπος που κρατάει τη σημαία της πολιτικής ορθότητας, βγήκε να κάνει σχόλιο για τη χαζομάρα ή την εξυπνάδα της κυρίας Καινούριου. Για μένα αυτό είναι ντροπή»!

Η Σίσσυ Χρηστίδου, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Μιλάμε για την απόλυτη απαξίωση, δεν μιλάμε για σάτιρα. Εγώ δεν γέλασα. Εμένα δεν μου μοιάζει με σάτιρα αυτό, σαν τηλεθεάτρια το λέω και σαν ακροάτρια».

Ο Κώστας Τσουρός τοποθετήθηκε επίσης κατά των δηλώσεων του Λαζόπουλου: «Ξέρετε πολύ καλά ότι σε πολλά διαφωνώ με την Κατερίνα. Παρόλα αυτά, δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω ότι η Κατερίνα είναι μια καλή παρουσιάστρια. Έχει ξεκινήσει από χαμηλά, έχει φτάσει εκεί και της αξίζει να βρίσκεται εκεί. Αυτό γίνεται μόνο με μυαλό, άρα έχει μυαλό η Κατερίνα».

Η Ελεονώρα Μελέτη που σχολίασε επίσης το θέμα, αρκέστηκε να αναφέρει ότι: «Θεωρώ ότι αυτό που έγινε -δεν θα το αποκαλέσω, ούτε θα το χαρακτηρίσω- δεν αδικεί την Κατερίνα Καινούργιου. Αδικεί τον Λάκη Λαζόπουλο», ενώ η Νανά Παλαιτσάκη σχολίασε:

«Ο Λάκης Λαζόπουλος συνηθίζει, με το κάλυμμα της σάτιρας να πιάνει αδύναμους στόχους και κυρίως γυναίκες. Δεν θα ξεχάσω τον τρόπο που χρησιμοποιούσε στα σχόλιά του τη Μιμή Ντενίση. Δεν ήταν σάτιρα. Και το παιδί της Μιμής. Και τον γάμο της Μιμής. Και έλεγε ότι η Μιμή γυρνάει το παιδί της σαν το αρνί στη σούβλα. Η ψυχολογία του όχλου γέλαγε. Αυτή τη στιγμή επανέρχεται, κάνει ένα κίτρινο κουτσομπολιό που δεν έχει να κάνει καθόλου με τη σάτιρα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ