Μία ασυνήθιστη έκρηξη είχε η Κατερίνα Καινούργιου, στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, το πρωί της Παρασκευής. Η παρουσιάστρια αποχώρησε, πετώντας το ακουστικό.

Όλα ξεκίνησαν από τη στιγμή που ο Γιάννης Πουλόπουλος προλόγισε τα όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος στο podcast του, και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα παθιασμένα φιλιά του πρώην συντρόφου της με τη Δανάη Μπάρκα.

«Είπε και κάτι που δεν μου άρεσε αλλά τέλος πάντων, δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία γιατί δεν έχω μιλήσει καθόλου γι’ αυτό το θέμα. Μάλλον έχει λάθος πληροφόρηση και ενημέρωση», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου πριν την προβολή του αποσπάσματος.

«Εγώ δεν θέλω να το σχολιάσω καθόλου γιατί με τον Λάκη έχουμε κάνει πολλές κουβέντες έξω οι δυο μας και τον εκτιμώ. Είναι ένα πολύ ωραίο μυαλό αλλά είπε πράγματα που με στενοχώρησαν. Δε θέλω… Δεν θέλω να ασχοληθώ. Είπα δεν θα απαντήσω και δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα από αυτά. Δεν θα τα παίξουμε εννοείται», σημείωσε η Κατερίνα Καινούργιου, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να μην καταλαβαίνει σε τι αναφέρεται…

«Έτσι ήθελα να πω εγώ κάτι Θέμη μου. Σε πειράζει; Ο Ανδρέας δεν ξέρει. Πρέπει να λέω την άποψή μου σε αυτή την εκπομπή αν δεν σας πειράζει ε; Παίξτε το. Θέλεις να με κάνεις ρεζίλι; Παίξε το. Δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι. Γεια σας. Συνεχίστε οι υπόλοιποι», πρόσθεσε η οικοδέσποινα και σηκώθηκε, φεύγοντας από το πλατό. Παράλληλα, στο ακουστικό ακουγόταν οι φωνές του Θέμη Μάλλη…

Να σημειωθεί λίγη ώρα μετά επέστρεψε στη θέση της.

Κατερίνα Καινούργιου
Η Κατερίνα περνά μία δύσκολη φάση και ο θυμός της δεν κρύβεται

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ