Στο πλατό της εκπομπής “Super Κατερίνα” βρέθηκε σήμερα καλεσμένος ο Χάρης Ρώμας προκειμένου να πάρει θέση και να δώσει τη δική του απάντηση σε εκείνους που τον εμπλέκουν στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, λόγω κάποιων κοινών φωτογραφιών με τον κατηγορούμενο.

Ο γνωστός δημιουργός τόνισε ότι κινείται νομικά κατά συγκεκριμένης δημοσιογράφου και θα φτάσει την υπόθεση μέχρι το τέλος.

«Κίνησα τη διαδικασία του αυτόφωρου. Η συγκεκριμένη δημοσιογράφος που δηλώνει τοποθετημένη και στην ευρύτερη αριστερά σε ένα site που διαβάζεις ακραία, με εμπλέκει… Αισθάνεται η συγκεκριμένη κυρία ότι οι πολιτικές μας ιδέες δεν συνάδουν και έτσι είναι 100%.

Με εμπλέκει κάνοντας μια τεράστια χοντράδα, απρέπεια, αίσχος, κάνοντας ένα ψήφισμα στο Twitter το οποίο λέει: «Πιστεύετε ότι ο Χάρης Βρώμας ήξερε ότι ο βιαστής και μαστροπός βίαζε και εξέδιδε το κοριτσάκι; Α) Ναι το ήξερε το καθίκι. Β) Όχι δεν το ήξερε». Δηλαδή σπρώχνει και τον κόσμο προς το «καθίκι»…», είπε ο Χάρης Ρώμας.

Μάλιστα, σε συγκεκριμένο σημείο της συζήτησης με την Κατερίνα Καινούργιου, ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε πως το εν λόγω site πρόσφατα έκανε κριτική για μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο και χρησιμοποίησε μια φωτογραφία του στην οποία φαίνεται να φιλά το παιδί μιας φίλης του.

«Η κριτική από προσκείμενο site τελείωνε με μια φωτογραφία στην οποία φιλάω ένα παιδάκι που το κρατάει από το χέρι μια φίλη μου λέγοντας, “θυμίζουμε στον κύριο Ρώμα ότι τα παιδάκια δεν τα φιλάμε και δεν τα χαϊδεύουμε”… Σε αυτή την κοπέλα, τη φερόμενη σαν δημοσιογράφο θα το πάω μέχρι τέλους. Δε θα αφήσω να πέσει τίποτα από εδώ και πέρα. Υπάρχει πολιτική σκοπιμότητα από πίσω» είπε ο Χάρης Ρώμας.

Η παρουσιάστρια έμεινε άφωνη με τα όσα είπε ο Χάρης Ρώμας και αδυνατούσε να πιστέψει αυτό που άκουγε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ