Την ώρα που οι δικηγόροι προσπαθούν να αφεθεί ελεύθερη η Εύα Καϊλή νωρίτερα απο την επόμενη ακρόαση, η άρνηση των δικαστών να δει το παιδί της φαίνεται πως την έχει καταρρακώσει. Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, τη νύχτα της Τετάρτης, η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ζήτησε να συναντά την κόρη της κάποιες μέρες μέσα στη φυλακή ή να την βλέπει μέσω του Skype όσο βρίσκεται με τον παππού της.

Και τα δυο αυτά αιτήματα απορρίφθηκαν με αποτέλεσμα η Εύα Καϊλή να βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση στις φυλακές του Χάρεν στο Βέλγιο. Σύμφωνα μάλιστα με τον δικηγόρο της, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, αυτή η άρνηση έφερε το ξέσπασμα μέσα απο το κελί της.

«Βασανίζομαι. Είναι άδικο αυτό. Δεν αντέχω. Καταρρέω. Τι τους φταίει η μικρή και την κρατάνε μακριά μου», τόνισε αποκλειστικά στο STAR. Οι δικηγόροι από την πλευρά τους έχουν ξεκινήσει τις επαφές για να πείσουν τους δικαστές για να αφεθεί ελεύθερη προτού την ακρόασή της με τον Μιχάλη Δημητρακόπουλος να δηλώνει πως «όπλο μας είναι τα λεγόμενα του ανακριτή».

«Ο ίδιος ο ανακριτής, ο Μισέλ Κλεζ είπε «δεν έχω στοιχεία που να τεκμηριώνουν και να «δένουν» την Εύα Καϊλη με τα χρήματα και με δωροδοκία. Εκεί θα πατήσουμε και εγώ και ο συνάδελφος δικηγόρος από τις Βρυξέλλες», είπε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Σύμφωνα πάντα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, τη νύχτα της Τετάρτης, η πλευρά της Εύας Καϊλη υποστηρίζει ότι χρησιμοποιούν το παιδί ως μέσο πίεσης για να «σπάσει» η πρώην ευρωβουλευτής. Χαρακτηριστικό είναι πως δεν έχει δοθεί στους συνηγόρους της το σκεπτικό της απόρριψης ενώ θεωρούν πως οι βελγικές Αρχές ζητούν ομολογία απο την Καϊλη για να της επιτρέψουν να δει τη μικρή.

Οι νεότερες πληροφορίες

Αν και νωρίτερα είχε γίνει γνωστό από τις Βρυξέλλες ότι οι Αρχές του Βελγίου είχαν απορρίψει το διπλό αίτημά της να συναντά τη μικρή κάποιες μέρες μέσα στη φυλακή ή να την βλέπει μέσω Skype όσο βρίσκεται με τον παππού της, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι την ερχόμενη Παρασκευή, ανήμερα των Φώτων και για τρεις ώρες, η Εύα Καϊλή θα μπορέσει να δει τη 2χρονη κόρη της στις φυλακές του Χάρεν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ