Ο μεγιστάνας Έλον Μασκ απόλαυσε τις διακοπές του στη Μύκονο και στο υπερπολυτελές σκάφος του, ενώ ο φωτγραφικός φακός τον απαθανάτισε να κάνει τη βόλτα του με τους φίλους του. Ωστόσο, ένας τού έκανε ένα μικρό χουνέρι, αφού τον έβρεξε από πίσω και σε ανύποπτο χρόνο με τον Μασκ να τρομάζει λιγάκι, αν κρίνουμε από τον μορφασμό του.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla και της SpaceX επισκέφτηκε τη χώρα μας με φίλους, όπως τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Endeavor, Ari Emanuel, και τη σύζυγό του και σχεδιάστρια μόδας, Sarah Staudinger. Ο Μασκ πλήρωνε 7 χιλιάδες ευρώ την ημέρα ώστε να μπορεί να έχει το γιοτ του.

Έλον Μασκ

Ο Έλον Μασκ απόλαυσε τη μέρα του και τα νερά των Κυκλάδων με καπετάνιο τον Κώστα Φακίνο, ενώ μάλιστα όταν σύμφωνα με την page six γευμάτισε στο Nammos λέγεται ότι άφησε φιλοδώρημα 3 χιλιάδων ευρώ. Ο ισχυρός οικονομικά άντρας επέλεξε τη Μύκονο και πέρασε από τις ωραιότερες διακοπές του.

Οι περιπέτειές του στο νησί αποτέλεσαν θέμα για όλα τα διεθνή μέσα και η Μύκονος πρωταγωνίστησε ξανά στον ξένο τύπο. Άλλωστε, και το φετινό καλοκαίρι την επισκέφτηκαν πολλοί αστέρες του παγκόσμιου θεάματος, όπως η μητέρα της Beyonce, o Tristan Thompson και αρκετοί ακόμα.

O Έλον Μασκ στη Μύκονο: Το γεύμα στην Αγία Άννα

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ