Καλεσμένη της Αννίτας Πάνια βρέθηκε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στην εκπομπή “Ανοιχτά” και παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων μίλησε τον γιο της Χρήστο και το πρόβλημα υγείας με την όρασή του, αλλά και τον γάμο της με τον Γιάννη Ακκά.

«Βαριέμαι να είμαι ένα πρόσωπο. Θέλω να έχω ποικιλία» ανέφερε αρχικά και εξήγησε ότι μετά το “J2US” ξεκίνησε μαθήματα στο Ωδείο Αθηνών, επισημαίνοντας: «Όταν τόσες τραγουδίστριες έγιναν παρουσιάστριες… μπορεί κι εγώ να γίνω τραγουδίστρια».

Ακόμα, η δημοφιλής παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας του γιου της Χρήστου, δηλώνοντας πως δεν πίστευε αυτό που της είπαν οι γιατροί.

«Του πέταξε ένας συμμαθητής του χάρακα στο μάτι. Άθελά του, την ώρα του παιχνιδιού. Ταλαιπωρήθηκε το παιδί. Δεν πίστεψα ποτέ αυτά που μου λέγανε οι γιατροί ότι θα βλέπει 2/10, εγώ του είπα ότι θα βλέπει κανονικά. Αυτή είναι η υπέρβαση, το κβαντικό άλμα που λέμε στην αυτογνωσία. Το παιδί τον γονιό τον θεωρεί Θεό. Το παιδί με πίστεψε. Και ο Χρήστος βλέπει πλέον 9/10. Τον πήγα παντού. Έγιναν κάποια χειρουργεία, ταλαιπωρηθήκαμε. Το πίστευα μέσα από την ψυχή μου. Ο άνθρωπος έχει τεράστια δύναμη μέσα του».

Σε άλλο σημείο, η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε για τα 30 χρόνια γάμου της, λέγοντας πως οι σχέσεις αλλάζουν και πως ό,τι και αν έχει κάνει βρίσκει πάντα σύμφωνο τον σύζυγό της. Παράλληλα, τόνισε ότι ποτέ δεν «πούλησε» την προσωπική της ζωή στα μέσα.

«Ποτέ δεν έδωσε τα παιδιά μου για εξώφυλλο, ούτε το σπίτι μου για φωτογράφιση, ούτε επέτρεψα ποτέ να εκτεθούν πράγματα που αφορούν στην οικογενειακή και προσωπική μου ζωή στα έντυπα. Ήταν αρχή μου. Έκανα συγκεκριμένες επιλογές», ανέφερε και αναφέρθηκε στην ορμόνη που εκκρίνεται στην αρχή μιας σχέσης: «Η οξυτοκίνη είναι μια ορμόνη που εκκρίνεται τα δύο πρώτα χρόνια της σχέσης και το πάθος και ο έρωτας μετά κατευνάζεται λόγω της ορμόνης που δεν υφίσταται».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ