Η Victoria και o David Beckham δείχνουν στους θαυμαστές τους αρκετά συχνά, εικόνες από το εσωτερικό τους σπιτιού τους μέσω των social media.

Αυτή τη φορά ο πρώην ποδοσφαιριστής άφησε τους followers του στο Instagram, άφωνους, αποκαλύπτοντας μία νέα γωνία της έπαυλής του στο Λονδίνο.

Ο David Beckham, δημοσίευσε μία φωτογραφία για να ευχηθεί στην κόρη του Harper, για την πρώτη της μέρα στο σχολείο, από την τραπεζαρία τους στην οποία απολαμβάνουν το πρωινό τους.

Η Harper απολάμβανε το φρούτο της, ενώ ο David, έπινε τον καφέ του σε ένα ασπρόμαυρο τραπέζι με ασορτί μαύρες καρέκλες.

“Eπιστροφή στο σχολείο. Λίγο ενθουσισασμένη, λίγο νευρική αλλά τα καλά νέαείναι ότι είναι πολύ χαρούμενη. Να περάσεις τέλεια όμορφη κυρία Harper Seven”, έγραψε ο περήφανος μπαμπάς στην περιγραφή της φωτογραφίας.

Ο David Beckahm και η Victoria Beckham, ζουν στο Λονδίνο με τα τέσσερα παιδιά τους, Brooklyn, Romeo, Cruz και Harper αλλά ο μεγαλύτερος γιος τους έχει ένα υπέροχο σπίτι στο Beverly Hills, το οποίο απέκτησε με την αρραβωνιαστικιά του, Nicola Peltz.

Το σπίτι της οικογένειας Beckham, βρίσκεται στο Holland Park του Λονδίνου και η αξία του υπολογίζεται στα 31 εκατομμύρια ευρώ, αλλά το 2016 το ανακαίνισαν, ξοδεύοντας 8 εκατομμύρια. Τώρα, η έπαυλη, διαθέτει και ένα κελάρι με κρασιά αλλά και γυμναστήριο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ