Τα Spice Girls μπορεί να βρίσκονται πολύ πίσω μας χρονικά, αλλά η Victoria Beckham αποφάσισε να γυρίσει το χρόνο πίσω και να θυμηθεί τον καιρό που ήταν γνωστή ως ποπ σταρ. Κατά τη διάρκεια των οικογενειακών διακοπών με τον σύζυγό της, David η γνωστή πλέον σχεδιάστρια πήρε το μικρόφωνο και καθήλωσε το κοινό με το τραγούδι της.

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου μπήκε στο Instagram για να μοιραστεί ένα απίστευτο βίντεο με τη Victoria να τραγουδά στο καραόκε και εκείνη επέλεξε να τραγουδήσει τον κλασικό ύμνο των Spice Girls, Stop!. Η Posh Spice το απόλαυσε ιδιαίτερα καθώς έπαιζε το κλασικό μουσικό βίντεο στο background και φαινόταν εκπληκτική με ένα εντυπωσιακό μαύρο εφαρμοστό φόρεμα.

Όπως είναι φυσικό οι θαυμαστές της Victoria Beckham ξετρελάθηκαν με την παρουσία της ανακαλώντας τις παλιές ένδοξες στιγμές των Spice Girls και τα σχόλια πήραν φωτιά: “Για πάντα το αγαπημένο μου Spice girl”, δήλωσε κάποιος. Ένας δεύτερος μοιράστηκε: “Το αγαπώ αυτό! Και όμορφη και επιτυχημένη”. Ένας άλλος αστειεύτηκε: “Επιτέλους μπορώ να δω και τη διασκεδαστική πλευρά της”.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ