Η σορός του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή, Βασίλη Καρρά έχει τεθεί από τις 10:00 σε λαϊκό προσκύνημα που θα διαρκέσει έως τις 21:00 στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη. Η εξόδιος ακολουθία έγινε από τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, Φιλόθεο, ενώ η ταφή θα γίνει στην γενέτειρα του Βασίλη Καρρά, το Κοκκινοχώρι Καβάλας αύριο Τετάρτη στις 12:00.

Ανάμεσα στο πλήθος κόσμου που βρέθηκαν στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας ήταν και αρκετοί καλλιτέχνες που είχαν συνεργαστεί μαζί του. Πέτρος Ιακωβίδης, Άντζελα Δημητρίου και Γιάννης Ζουγανέλης φανερά συγκινημένοι μίλησαν στις κάμερες για τον αγαπημένο όλων, Βασίλη Καρρά.

Παρούσα ήταν και η Λένα Ζευγάρα, η οποία με τη σειρά της μοιράστηκε τις σκέψεις της για την απώλεια του τραγουδιστή.
«Είναι τεράστια απώλεια για το ελληνικό τραγούδι. Ήταν ένας τεράστιος άνθρωπος με ψυχή μικρού παιδιού. Εγώ προσωπικά του οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ», είπε από την πλευρά της η Λένα Ζευγαρά.

«Ευχομαι μέσα από την καρδιά μου όλοι οι άνθρωποι να ισορροπήσουν στη ζωή τους έτσι όπως ισορρόπησε ο εξαιρετικός συνάδελφος Βασίλης Καρράς», είπε, μεταξύ άλλων ο Γιάννης Ζουγανέλης.

«Αγαπούσε όλους τους νέους καλλιτέχνες, έδινε συμβουλές, θα τον θυμόμαστε για πάντα», είπε ο Πέτρος Ιακωβίδης.

«Ήταν ο καλύτερος άνθρωπος και η καλύτερη ψυχή, θα τον θυμάμαι για πάντα, του αφιερώνω το τραγούδι που είπαμε μαζί “θα σε νοιάζομαι”», δήλωσε η Άντζελα Δημητρίου.

Δείτε όλα όσα είπαν για τον τραγουδιστή:

Το «παρών» του έδωσε και ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Ο καλλιτέχνης αφήσε λουλούδια για τον μεγάλο τραγουδιστή, χαιρέτησε την οικογένειά του και στη συνέχεια αποχώρησε.

Ο γνωστός Κρητικός τραγουδιστής Νίκος Ζωιδάκης δίνει επίσης το «παρών» στην Θεσσαλονίκη.

Ο τραγουδιστής Κώστας Μακεδόνας παρεβρέθηκε στην εξόδιο ακολουθία του Βασίλη Καρρά.

Η σορός του μεγάλου λαϊκού βάρδου έχει τεθεί από τις 10:00 σε λαϊκό προσκύνημα που θα διαρκέσει έως τις 21:00 στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη. Η εξόδιος ακολουθία έγινε από τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, Φιλόθεο, ενώ η ταφή θα γίνει στην γενέτειρα του Βασίλη Καρρά, το Κοκκινοχώρι Καβάλας αύριο Τετάρτη στις 12:00.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ