Με θλιβερά νέα ξεκίνησε η χθεσινή μέρα της βασιλικής συζύγου Καμίλα και της οικογένειά της, αφού όπως ανακοινώθηκε, έφυγε από τη ζωή ο επί 50 χρόνια κουνιάδος της.

Ο επιχειρηματίας Σάιμον Έλιοτ ήταν παντρεμένος με τη μικρότερη αδερφή της Καμίλα, Άναμπελ και είχε μία πολύ καλή σχέση με την κουνιάδα του. Ο 82χρονος μάλιστα, κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος του Καρόλου και της Καμίλα το 2005 βρισκόταν μαζί τους με τη σύζυγό του.

Καμίλα: Θλίψη στην οικογένειά της

Η σύζυγός του Άναμπελ είναι το δεύτερο από τα τρία παιδιά που γεννήθηκαν από τον Ταγματάρχη Bruce Shand και τη Rosalind Cubitt, με την Καμίλα που είναι η μεγαλύτερη. Η Άναμπελ παντρέυτηκε τον Σάιμον όταν ήταν 23 ετών και μαζί απέκτησαν τρία παιδιά: την Άλις, την Αικατερίνη και τον πρώην πρόεδρο του Συντηρητικού Κόμματος, Μπεν Έλιοτ.

Η Άναμπελ είναι σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων και πωλήτρια αντικών. Ακόμα, είναι η επικεφαλής διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων των κτημάτων του Καρόλου.

Η Καμίλα και η Άναμπελ είχαν έναν μικρότερο αδερφό, τον συγγραφέα Μάρκ Σάντ ο οποίος πέθανε τον Απρίλιο του 2014 μετά από τραύματα στο κεφάλι που προκλήθηκαν από πτώση στη Νέα Υόρκη.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ