Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε ο Alec Baldwin καθώς η μητέρα του, Carol M. Baldwin, έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη στη Νέα Υόρκη, σε ηλικία 92 ετών.

Ο Αμερικανός ηθοποιός ανακοίνωσε τη δυσάρεστη είδηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Μαζί με την ανακοίνωση, μοιράστηκε και τον επίσημο αποχαιρετισμό της μητέρας του, ο οποίος αποτίνει φόρο τιμής στα επιτεύγματά της.

Στην περιγραφή της φωτογραφίας που είναι προϊόν κολλάζ και δείχνει τη μητέρα του σε νεαρή αλλά και μεγαλύτερη ηλικία, ο Alec Baldwin, έγραψε: “Η μητέρα μου με δίδαξε τις δεύτερες ευκαιρίες. Και τις τρίτες επίσης. Πέρασε τα τελευταία 25 της ζωής της ως μαχήτρια και πρωταθλήτρια για το σκοπό που αφιέρωσε όλη της την ενέργεια. Είμαστε τόσο υπερήφανοι για τα επιτεύγματά της».

Στην ανακοίνωση του θανάτου της μητέρας του, ο ηθοποιός μοιράστηκε άγνωστες λεπτομέρειες από τη ζωή της. Αναφέρθηκε στη γενναία μάχη που είχε δώσει η μητέρα του στο παρελθόν με τον καρκίνο του στήθους και αποκάλυψε πώς αφού τον ξεπέρασε δημιούργησε το κέντρο «Carol M Baldwin» που έκανε δωρεές χιλιάδων δολαρίων σε γυναίκες που πάλεψαν με την ασθένεια. Η Carol ήταν μητέρα 6 παιδιών και είχε αποκτήσει 25 εγγόνια και 14 δισέγγονα.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ