Ο Alec Baldwin σε μια έντονα συγκινησιακά φορτισμένη στιγμή, αφού συναντήθηκε με το σύζυγο και το γιο της Χαλίνα Χάτσινς.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε αυτή τους τη συνάντηση, όπου όπως μαθαίνουμε οι τρεις τους συναντήθηκαν το Σάββατο, 23 Οκτωβρίου, και πήραν μαζί το πρόγευμά τους.

Στις εικόνες που κυκλοφόρησαν βλέπουμε συντετριμμένο και μελαγχολικό τον γνωστό ηθοποιό να πέφτει στην αγκαλιά του συζύγου της 48χρονης Ηalyna, Matthew Hutchins, με το κλίμα όπως μεταφέρεται να ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο, ενώ πηγές αναφέρουν πως ο Alec Baldwin “Ειλικρινά, δεν φαινόταν καλά”.

Έρευνα για τις συνθήκες ασφαλείας στα γυρίσματα ταινιών, έχει ξεκινήσει μετά τον πυροβολισμό του Άλεκ Μπάλντουιν, που άφησε πίσω του μία νεκρή και έναν τραυματία.

Σύμφωνα με τους Τάιμς του Λος Άντζελες, αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι δεν ήταν το πρώτο περιστατικό. Λίγες μέρες πριν εκπυρσοκρότησε δυο φορές κατά λάθος το όπλο που κρατούσε ένας κασκαντέρ, ο οποίος αντικαθιστούσε τον Μπάλντουιν. Και στον κασκαντέρ είχαν πει ότι το όπλο είναι ασφαλές, αλλά δεν έγινε έρευνα για το περιστατικό, ανέφεραν οι ίδιες πηγές. Είναι άγνωστο αν σε αυτούς τους πυροβολισμούς υπήρχαν αληθινές σφαίρες.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ