Το κοινό τον έχει γνωρίσει μέσα από τους ρόλους του στην τηλεόραση, καθώς με το πηγαίο ταλέντο του μπορεί γρήγορα να σε πείσει με αυτό που υποδύεται στη μικρή οθόνη.

Ο γνωστός ηθοποιός με αποκαλυπτική διάθεση μίλησε στην εκπομπή “Με Αγάπη Χριστιάνα” του Alpha Κύπρου για την στροφή στην επαγγελματική του πορεία αλλά και για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε και πως ο ίδιος το βίωσε.

Συγκεκριμένα για την τραυματική εμπειρία που έζησε κατά τη διάρκεια της καριέρας του ο ηθοποιός ανέφερε πως αυτές τις δυσάρεστες εμπειρίες τις βίωσε όταν ο σκηνοθέτης της παράσταση που λάμβανε μέρος ήταν ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Η ηθοποιός δήλωσε:

“Ήμουν 23 χρονών, ήταν σκηνοθέτης μου ο Λιγνάδης και υπήρχε έντονο φλερτ από τον ίδιο… Υπήρχε πρόθεση του φλερτ, με προσκάλεσε στο δωμάτιο, ένιωσα άβολα κι έφυγα…”

Ακόμη συμπλήρωσε πως στις αρχές της καριέρας του ένας άλλος σκηνοθέτης του ζήτησε να τον βγάλει φωτογραφίες γυμνό.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην ενασχόληση του με το τραγούδι αφού εδώ και λίγο καιρό εμφανίζεται σε νυχτερινό μαγαζί της Λευκωσίας

Ο Τζούλιο Φιλίππο Ντ’ Ερρίκο εξομολογήθηκε ακόμη πως θα ήθελε να εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision και δεν του αρέσει που εκπροσωπούν την χώρα μας Έλληνες στον διαγωνισμό.

Δείτε όλα όσα λέχθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ