Η διάσημη ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον πρόκειται να μηνύσει τον πρώην σύντροφό της και επίσης ηθοποιό του Χόλιγουντ Μπραντ Πιτ για το ποσό των 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αυτό μεταδίδει η ισπανική εφημερίδα «Marca», αναλύοντας στο δημοσίευμά της το παρασκήνιο της μήνυσης.

Η δικαστική διαμάχη προέρχεται από μια εταιρεία παραγωγής που ξεκίνησε το ζευγάρι στις αρχές της δεκαετίας του 2000, με το όνομα Plan B. Δημιούργησαν την εταιρεία μαζί και τώρα ο Μπραντ Πιτ σχεδιάζει να την πουλήσει, αναφέρει το δημοσίευμα, προσθέτοντας ότι η Άνιστον αμφισβητεί το δικαίωμά του σε αυτά τα χρήματα και τον μηνύει για 100 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Μπραντ Πιτ βρίσκεται ήδη σε νομική διαμάχη με μια άλλη πρώην σύντροφό του, την Αντζελίνα Τζολί.

Γιατί κάνει μήνυση η Τζένιφερ Άνιστον στον Μπραντ Πιτ
Η εταιρεία παραγωγής όντως πέρασε στα χέρια του Μπραντ Πιτ όταν το ζευγάρι τελείωσε τη σχέση του, αλλά η Τζένιφερ Άνιστον πιστεύει ότι δεν πήρε ποτέ τα εύσημα που βοήθησε στην ίδρυση της εταιρείας, ούτε και όλα τα χρήματα που της αναλογούν.

«Δεν είναι θέμα χρημάτων για την Τζένιφερ, αλλά θέμα τιμής», είπε πηγή από τον στενό της κύκλο.

Οι επιτυχίες της εταιρείας περιλαμβάνουν ταινίες όπως «The Departed», «12 Years A Slave» και «Moonlight», οι οποίες κέρδισαν το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας.

Η ίδια πηγή πρόσθεσε ότι «η Τζεν αναμένει τουλάχιστον αναγνώριση και συμμετοχή στην περίπτωση που ολοκληρωθεί η πώληση του Μπραντ, καθώς και την επιλογή να συνεργαστεί με όποιον την αναλάβει»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ