Γιάννης Τσιμιτσέλης: Απαντά στο ενδεχόμενο να παρουσιάσει τον διαγωνισμό της Eurovision

Ο ηθοποιός μίλησε χθες στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού αλλά και για τον χωρισμό του από τη Βάσω Λασκαράκη που εξακολουθεί να απασχολεί ακόμη και τόσα χρόνια μετά.

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Απαντά στο ενδεχόμενο να παρουσιάσει τον διαγωνισμό της Eurovision

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δήλωσε αρχικά: «Αυτή τη στιγμή επικρατεί ησυχία επαγγελματικά. Κάθομαι, αράζω και ετοιμάζω την επόμενη χρονιά σιγά-σιγά. Το καλοκαίρι θέλω να κάνω διακοπές φέτος. Είναι συνειδητή επιλογή. Έχουν γίνει προτάσεις, είμαι σε φάση συζήτησης γενικότερα».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε τι τον προβληματίζει ως προς τη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού: «Το να παρουσιάσω εκπομπή μαζί με την Κατερίνα (Γερονικολού) είναι το πιο δύσκολο από όλα τα σενάρια που συζητάμε».

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, σχολίασε μεταξύ άλλων και το ενδεχόμενο να παρουσιάσει τον διαγωνισμό της Eurovision: «Η μετάδοση της Eurovision δεν είναι μέσα στις βλέψεις μου γενικότερα αλλά έχει ενδιαφέρον. Εμένα πάντα μου άρεσε η έννοια του μουσικού διαγωνισμού αλλά μόνο ως ένα ωραίο πανηγύρι».

Τέλος, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στο remake της σειράς «Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις;»: «Με το remake του «Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή» δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Μου είχε γίνει μία προσέγγιση πριν από 2-3 μήνες. Είτε είμαι είτε όχι σε αυτό το project όμως, θέλω να γίνει, γιατί ήταν από τα πιο έξυπνα σενάρια που έχω διαβάσει ποτέ. Θέλω να δω πώς θα εξελιχθεί η ιστορία».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ