Η Τραϊάνα Ανανία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου». Η γνωστή ηθοποιός απάντησε στην Ελένη Τσολάκη και για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωση της για τη θεραπεία Ρέικι, ενώ απάντησε και για τη στήριξη που πήρε από τη σύζυγο του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος παραμένει στο νοσοκομείο.

«Εγώ πάντα από την αρχή το έβλεπα πάρα πολύ σφαιρικά. Και οι συζητήσεις που κάνουμε με τη σύζυγό του πάντα έχουν κάτι το υπαρξιακό. Μπορεί να ξεκινάμε να μιλάμε για τον Δημήτρη, αλλά το πάμε πλέον στη δικιά μας σχέση που έχουμε δημιουργήσει. Εγώ προσπαθώ όσο μπορώ να στηρίζω την Κατερίνα και να προσπαθούμε να το βλέπουμε σφαιρικά. Η Κατερίνα με στήριξε πάρα πολύ γιατί πάλι έπεσαν να με φάνε που βγήκα και είπα για το ρέικι.

Εγώ ήμουν εκείνη τη στιγμή και είχα την ψυχραιμία μου, ενώ όλοι οι άλλοι που δεν είχαν αυτό το εργαλείο, είχαν τρομάξει και είχαν βάλει την πλάτη στον τοίχο. Το παιδί στο catering ήξερε πρώτες βοήθειες. Πέφτουν μάσκες όταν υπάρχει ένα τέτοιο συμβάν, όλα αλλάζουν, όλη η σύσταση γύρω σου αλλάζει. Και για τον Δημήτρη ο χρόνος που παίρνει είναι για το καλό του. Εγώ είμαι μαζί του» απάντησε η Τραϊάνα Ανανία.

«Και εγώ από μόνη μου δε ρωτάω γιατί ο άνθρωπος νιώθει… τώρα θα με κράξουν πάλι… Αυτός ο άνθρωπος νιώθει αν οι γύρω του τον πιέζουν να συνέλθει γρήγορα για το δικό τους το εγωιστικό το κομμάτι. Ότι “εγώ θέλω να συνέλθει”. Όχι ρε φίλε, αυτός θα έρθει όποτε γουστάρει» τόνισε η Τραϊάνα Ανανία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ