Διακοπές σε ένα από τα ομορφότερα ελληνικά νησιά, την Αντίπαρο, απολαμβάνει ο Μπαράκ Ομπάμα με τη σύζυγό του Μισέλ Ομπάμα. Το ζευγάρι φιλοξενείται στο σπίτι του Τομ Χανκς και της Ρίτα Γουίλσον και στόχος είναι να περάσει χαλαρές στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Την πρώτη μέρα που έφτασε στο νησί αμέσως ανέλαβε πολύ γνωστό catering, ενώ ανάγκασαν τους εργαζόμενους να αφήσουν τα κινητά τους τηλέφωνα και τα έξυπνα ρολόγια τους προκειμένου να περάσουν μέσα. Αυτά ήταν τα βασικά μέτρα για όποιον ήθελε να βρεθεί κοντά στον πρώην πλανητάρχη», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο «Happy Day».

«Την Παρασκευή υπήρχε ιδιαίτερη αναστάτωση στην Πάρο γιατί υπήρχε η πληροφορία ότι θα πήγαινε να φάει ο Μπαράκ Ομπάμα με τη σύζυγό του και τον Τομ Χανκς. Κάνανε τρεις κρατήσεις ταυτόχρονα σε τρία πολύ γνωστά εστιατόρια της Νάουσας, όπου όλοι ήξεραν ότι έρχεται να φάει ο Ομπάμα με την παρέα του. Κάποια στιγμή άρχισε να συζητιέται. Τελικά από τα τρία εστιατόρια επέλεξε το ένα που ήταν και το πιο προστατευμένο. Επέλεξαν τη μέθοδο του αποπροσανατολισμού… », αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τις διακοπές του πρώην προέδρου των ΗΠΑ.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ