Ζωντανή σύνδεση με την τηλεοπτική εκπομπή “Καλοκαίρι #not” πραγματοποίησε ο Βαγγέλης Περρής,

Λίγο πριν την νέα τηλεοπτική σεζόν που βρίσκεται προ των πυλών, ο παρουσιαστής ερωτηθείς για διάφορους παρουσιαστές, καλέστηκε να σχολιάσει το πως τους βλέπει ο ίδιος.

Χωρίς να μασά τα λόγια του, τοποθετήθηκε για διάφορα πρόσωπα, ανάμεσα σ’ αυτούς και για την Ιωάννα Μαλέσκου. Κατά την γνώμη του, το δυνατό της σημείο είναι καθαρά… το οριεντάλ.

Όπως ανέφερε:

“Τη θυμόμαστε ως Μενεγάκη της Κρήτης. Μια χαρά. Η ομάδα είναι νέα, ανανεωμένη, όλοι έφυγαν με τον… καλύτερο τρόπο, με αγκαλιές, φιλιά, εκτίμηση πάνω απ’ όλα. Είναι αυτές οι προσωπικές σχέσεις που αναπτύσσονται στις εκπομπές, που κάνουν δεσμούς αίματος και μετά δεν θες να εγκαταλείψεις τον άνθρωπο… #not.

Εγώ έχω ένα θέμα με το πλασάρισμα της Ιωάννας Μαλέσκου. Δηλαδή, νομίζω ότι τα προσόντα της είναι άλλα από αυτά που πλασάρονται και από το κανάλι και από την ίδια. Αλλά αυτό είναι δικό τους θέμα, ας το λύσουν. Απλώς νομίζω είναι κρίμα να πηγαίνει στράφι και η εμπειρία και η πιθανή λάμψη. Ποιο θεωρείς ότι είναι το δυνατό χαρτί της Ιωάννας;», ρώτησε η Ελένη Τσολάκη και ο Βαγγέλης Περρής δεν άφησε πολλά περιθώρια: «Το οριεντάλ. Το οριεντάλ. Ήταν μια στιγμή πάρα πολύ sexy”

Δείτε το απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ