Η Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε με την Ελένη Τσολάκη και αναφέρθηκε στη ζωή της αλλά και τη φιλία που έχει πλέον με την Ιωάννα Μαλέσκου.

«Το 24ωρο μου είναι γεμάτο. Και θα γράψω στο σάιτ μου, και θα ασχοληθώ με το εστιατόριο. Κάθε βράδυ είμαι στο εστιατόριο εκτός εάν λείπω στην Πάτρα ή για λόγους υγείας. Η κόρη μου παραμένει μικρή για πάντα! Η Μαρίσα γεννήθηκε ώριμη, μεγάλος άνθρωπος. Σε ότι έχει να κάνει με φαγητό, μια τακτοποίηση, θα με πάρει τηλέφωνο αλλά σε επίπεδο συζήτησης. Σε όλα τα άλλα, επαγγελματικά, αισθηματικά, η Μαρίσα είναι η ώριμη της παρέας. Πιο σωστές συμβουλές μου έχει δώσει παρά αυτά που θα έκανα εγώ η ίδια.

Δεν ξέρω τι διαφορετικό θα είχα κάνει στη ζωή μου. Εφόσον επέλεξα αυτό τον δρόμο, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός να είμαι παρουσιάστρια. Συγκυριακά βγήκα στον αέρα και έπεσα στα πούπουλα. Όλα γεννιόταν όταν εγώ ήμουν στο σωστό timing. Όταν έγινε αυτό πιο ανταγωνιστικό, το πεδίο ξεκίνησε να αγριεύει. Αν το σκεφτείς δεν άντεξα πολλά χρόνια έτσι. Αυτό συνέβη το 2014 και το 2018 τελείωσε. Έχασα τη μπάλα!

Δεν μου έχει γίνει πρόταση για ενημέρωση. Έχει να κάνει με τον παρουσιαστή, σαν είδος. Όταν θα θέλω να δω ενημέρωση, θα το δω. Εάν θέλω να δω ψυχαγωγία, θα δω ψυχαγωγία! Δεν θα ήταν το απόλυτο να κάνω gossip εκπομπή, θα ήταν πισωγύρισμα. Τότε παίζαμε τον καλλιτεχνικό κόσμο που υπήρχαν παπαρατσικές φωτογραφίες, υπήρχε κυνήγι. Ήταν σκληρό βεβαίως! Από τη στιγμή που η εκπομπή είχε την αποδοχή του κόσμου, οφείλω να το προσφέρω. Πιστεύω πώς σε ένα μεγάλο ποσοστό δεν το τραβούσα όσο θα έπρεπε, με κόστος την τηλεθέαση.

Έχω καλέσει να ζητήσω συγγνώμη γιατί πάνω στην τρελάρα για την τηλεθέαση, συνέβαιναν ακρότητες! Κάναμε και λάθη, ένιωσα την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη όταν πέρασα την κόκκινη γραμμή», ανέφερε αρχικά.

Ενώ συνέχισε: «Έχω κοντά μου την Ιωάννα Μαλέσκου, έρχεται συχνά στο μαγαζί. Γνωριστήκαμε λόγω του μαγαζιού. Πιστεύω θα είχε μια θέση στην τηλεόραση εφόσον την άφηνε κάποιος να κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλά. Την έφεραν με μια ετικέτα κακώς. Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα, φωτεινό παιδί, καλό παιδί. Παραείναι καλό παιδί για αυτή τη δουλειά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ