Μια υπέροχη παράσταση έρχεται στην Κύπρο στις 22/10-23/10 Σάββατο στο Δημοτικό Θέατρο και στις 29/10-30/10 στο Παττίχειο Θέατρο στη Λεμεσό.

Είναι μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσετε και ένας πολύ cool τρόπος να περάσετε  το Σαββατοκύριακο σας μακρυά από τα τετριμμένα. 

Η παράσταση διακρίθηκε με το πρώτο βραβείο παράστασης από την Ακαδημία Θεάτρου στην Αθήνα και με το πρώτο βραβείο παιδικής παράστασης από τα Θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης.
Μια φαντασμαγορική υπερπαραγωγή, με ηθοποιούς, εναέριους ακροβάτες, τραγουδιστές και μουσικούς δίνουν σάρκα και οστά στο μύθο.
H Kolossaion Productions μετά τις μεγάλες επιτυχίες “ΜΑΓΙΑ Η ΜΕΛΙΣΣΑ” και “ΑΛΑΝΤΙΝ THE SHOW” που ενθουσίασαν χιλιάδες θεατές, παρουσιάζει την θεατρική παράσταση ΘΗΣΕΑΣ ΚΑΙ ΑΡΙΑΔΝΗ σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου. 
Ο «Θησέας και η Αριάδνη», είναι μια παράσταση που συνδυάζει το υπερθέαμα με το διδακτικό χαρακτήρα των αρχαιοελληνικών μύθων. 

Μπείτε εδώ https://www.soldoutticketbox.com/thiseas-kai-ariadni-oct-2022/?lang=el για να αγοράσετε και εσείς τώρα το εισιτήριο σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ