Από τη μία, ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, που δεν είναι ασφαλώς άγνωστος στο ευρύ κοινό καθώς αποτελεί έναν από τους πιο αξιόλογους και αναγνωρίσιμους Έλληνες ηθοποιούς της γενιάς του. Από την άλλη, ο Κωνσταντίνος Δανός, δημιουργός του didee.gr και εκδότης του BAPTISTA Magazine, εξίσου αξιόλογος και αναγνωρίσιμος στο δικό του πεδίο δράσης. Οι δυο τους αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για έναν σκοπό “ιερό”. Και κάπως έτσι γεννήθηκε ένα από τα πιο φρέσκα μπαρ της Αθήνας, το Bariéro, στο Νέο Κόσμο.

Βρίσκει στέγη σε μία πολυκατοικία των 70s, με ιδιαίτερο μωσαϊκό, ατμοσφαιρικούς φωτισμούς, έργα τέχνης και (πολλά) κεριά. Όπως άλλωστε θα έπρεπε να συμβαίνει σε ένα μπαρ ‘ιερό’, όπου κάθε τί είναι προσεγμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και η ατμόσφαιρα είναι τέτοια ώστε να προσφέρει το ιδανικότερο τερέν για τις σχεδόν τελετουργικές στιγμές που θέλεις να μοιραστείς, στο φινάλε κάθε ημέρας. Το “Bariéro” συστήνεται ως all day aperitivo bar και προσεγγίζει τα πράγματα υπό έναν tailor made ιταλικό μινιμαλισμό.

Επιλεγμένες ετικέτες κρασιών, ιταλικά τυριά, delicatessen προϊόντα που συνοδεύουν άψογα τα εμπνευσμένα spritzes του μενού, συνυπάρχουν μαζί ψαγμένες ethnic μουσικές υπό την ίδια στέγη, φιλοδοξώντας να προσφέρει στον επισκέπτη στιγμές ανάλογες των όσων υπόσχονται τα δύο συνθετικά του ονόματός του. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ