Μήνα με το μήνα παρατηρείται ότι ο γενικός πληθυσμός κάθεται περισσότερο… σπίτι του! Μια η καραντίνα, μια τα μέτρα, οι πολλές επαφές, τα κρούσματα, η τηλεργασία και η ψυχολογική διάθεση ,μας φέρνουν… αραχτούς στον καναπέ μας. Να scoll-άρουμε στα social media, να παρατηρούμε το κόσμο και να προσπαθούμε να τον επηρεάσουμε ή απλά να ανοίξουμε κάποιες διόδους επικοινωνίας.

Αλλά, οι λογαριασμοί τρέχουν, οι υποχρεώσεις αυξάνονται και τα έσοδα (ας μην γελιόμαστε) μειώνονται ή γίνονται πιο δύσκολα να αποκτηθούν.

Και εκεί έρχεται η απορία, η οποία φαντάζει… ευλογία του Θεού! Τί ποιο ωραίο από το να κάθεσαι στον καναπέ σου, να λες την άποψη σου για πολλά και διαφορετικά θέματα, να «ακούγεσαι» και να σε λαμβάνουν υπόψιν (έλα, πες την αλήθεια αυτό και αν είναι όνειρο) και επιπροσθέτως να… πληρώνεσαι.

Και πριν scroll-ρεις στο επόμενο άρθρο που θα σε «βουλιάξει» ακόμα πιο πολύ στον καναπέ σου, ήρθε η ώρα να διαβάσεις τη λύση που θα σε… σηκώσει από τον «καναπέ» σου και θα σου φέρει ανταμοιβή στο σπίτι σου, τόσο οικονομική όσο και ηθική (αφού με τη γνώμη σου θα επηρεάζεις τα τεκταινόμενα στο κόσμο).

Πώς;

Με τις online – έρευνες, οι οποίες σου δίνουν την ευκαιρία μέσα μέσα από το έγκυρο online panel, “My opinion”, να απαντήσεις στις ερωτήσεις τους, να συμπεριληφθεί η γνώμη σου στο τελικό αποτέλεσμα που επηρεάζει πολλούς τομείς αλλά και να ανταμειφθείς είτε χρηματικά είτε να δώσεις την «προσφορά» σου, σε κάποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα ή οργάνωση.

Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε δωρεά, βοηθώντας το έργο των “Ενα Όνειρο Μια Ευχή”, Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου, Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου, Sistema Κύπρου, Ιδρύματος ΜΑΖΙ, Hope For Children, D.O.G Rescue Cyprus, Μωρά Θαύματα, Σύνδεσμος για την Πρόληψη και την Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια (ΣΠΑΒΟ), Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής “Αμερίκος Αργυρίου”.

Μην το ψάχνεις περισσότερο και με ένα κλικ… μπορείς να μάθεις τα πάντα και να βρεθείς ένα βήμα πιο κοντά σε ένα έξτρα pocket money που έψαχνες, στην στήριξη που θα ήθελες να δώσεις σε ευάλωτες ομάδες ή ακόμα και στην επιρροή που θα ασκήσεις με τις απόψεις σου.

Και σακούλι… το σακούλι, θα γεμίσει το φασούλι, κερδίζοντας από τον «χαμένο» χρόνο που αράζεις και επενδύοντας σε μια ενέργεια που θα σέβεται την επωνυμία σου και θα σου φέρει «λύσεις» που δεν είχες σκεφτεί.

Πες αυτά που πιστεύεις!

Κέρδισε από το χαμένο χρόνο…

Επηρέασε τον κόσμο

Και κράτα το «μυστικό» για εσένα

Η εγγραφή είναι πολύ εύκολη, δοκίμασε το και εσύ και… θα μας θυμηθείς. Μάθετε τα πάντα για το “Μy Opinion” με μια… βόλτα στην ιστοσελίδα τους, πατώντας ΕΔΩ

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ