Για την εμπειρία της στην βίλα του Bachelor και την σχέση της με τα υπόλοιπα κορίτσια μίλησε η παίκτρια που αποχώρησε από το ριάλιτι την περασμένη Παρασκευή!

Η Φαίη αποχώρησε από την βίλα του Bachelor και μίλησε σχετικά με την εμπειρία της από το ριάλιτι γνωριμιών, το οποίο όπως ανέφερε, της άφησε μια πικρή γεύση.

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια που διεκδικούσε την καρδιά του Αλέξη Παππά ανέφερε στον αέρα της εκπομπής “Super Κατερίνα” που παρευρέθηκε σήμερα το πρωί, πως δέχτηκε σκληρό bullying από μερικές κοπέλες για τα κιλά της και την προσωπικότητά της.

Όπως ανέφερε, το κορίτσι που το έκανε είναι η 19χρονη Λάουρα, που αποχώρησε πρώτη!

“Δέχτηκα bullying για λόγους εμφάνισης, για λόγους προσωπικότητας, μου έλεγαν ότι δεν έχω προσωπικότητα. Ήταν κάποιες κοπέλες μέσα στην βίλα, που με έχουν προσβάλει για το σώμα μου και για τα κιλά μου. Είμαι πληθωρική, απλά κάποιες κοπέλες με πρόσβαλαν πολύ για αυτό τον λόγο. Η παραγωγή ήταν συνεχώς δίπλα μου, δεν έχω κανένα παράπονο. Αυτό ήταν ένα θέμα, που έπρεπε να το λύσω μόνη μου. Η Λάουρα το έκανε, ήταν περισσότερο προσβλητική από όλα τα κορίτσια”

Δείτε το απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ