Η Θάλεια Ματίκα παραχώρησε συνέντευξη στην Τζένη Θεωνά και την εκπομπή «ΜΑΜΑ-ΔΕΣ» της κρατικής τηλεόρασης και αναφέρθηκε στην ζωή της αλλά ακι στον σύζυζγό της και πατέρα των παιδιών της, Τάσος Ιορδανίδης.

«Δεν ήθελα να παντρευτώ ούτε να κάνω παιδιά. Δεν ήθελα μεγάλες ευθύνες στη ζωή μου, είμαι ευθυνόφοβος άνθρωπος. Τα παιδιά είναι η μεγαλύτερη ευθύνη», δηλώνει η ηθοποιός την οποία παρακολουθήσαμε στη σειρά «Όρκος» της κρατικής τηλεόρασης.

Στη συνέχεια, η Θάλεια Ματίκα αποκάλυψε: «Όταν έμαθα ότι θα γίνω μαμά γυρίζω από τη Θεσσαλονίκη, καθώς κάναμε τις “Ιδιωτικές ζωές”. Γυρίζω και είμαι ήδη δύο μηνών έγκυος. Ο Τάσος έκανε πάρτυ στο σπίτι που ζούσαμε στην Κυψέλη. Είχα πάθει τεράστιο σοκ… Ο Τάσος αν τού έλεγα να κάνουμε και πέντε παιδιά θα έλεγε ναι. Μού το είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι ήθελε οικογένεια».

Θάλεια Ματίκα

Στις 15 Δεκεμβρίου του 2011, η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης παντρεύτηκαν στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Πειραιά και το 2013 απέκτησαν τον γιος τους, Δάνο, ενώ το 2016 ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, Νάγια.

photos: Ndp/Νίκος Ζώτος

Ακουλουθήστε μας στο Instagram

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ