Τρία χρόνια τώρα που παίζεται η σειρά «Η γη της ελιάς» στο MEGA, πίσω από τις κάμερες έχουν συμβεί πολλά. Απόστολος Γκλέτσος και Τάσος Ιορδανίδης αποκάλυψαν μερικά από τα πιο ευτράπελα περιστατικά στο «Πάμε Δανάη!».

Τρία χρόνια επιτυχίας στην prime time ζώνη ενός καναλιού που έχει γράψει ιστορία στην ελληνική μυθοπλασία, όπως το MEGA, δεν είναι τυχαία. Και η «Γη της ελιάς», που γράφει η Βάνα Δημητρίου και σκηνοθετεί ο Ανδρέας Γεωργίου, σίγουρα έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού, το οποίο θα συνεχίσει να την απολαμβάνει κάθε μέρα στις 9 και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

η γη της ελιάς
Ο Απόστολος Γκλέτσος μπήκε, ως Τζον, τους τελευταίους μήνες στο cast της σειράς «Η γη της ελιάς».

Δύο από τους πρωταγωνιστές της σειράς, ο Τάσος Ιορδανίδης, ο οποίος είναι εκεί από το πρώτο επεισόδιο, και ο Απόστολος Γκλέτσος, που μπήκε στο cast τους τελευταίους μήνες, μας έβαλαν για λίγο πίσω από τις κάμερες, αποκαλύπτοντας στο «Πάμε Δανάη!» ευτράπελα και παραλειπόμενα από όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια των γυρισμάτων.

Ο Τάσος Ιορδανίδης μίλησε με τα πιο θερμά λόγια για τον Νίκο Γαλανό και τους άλλους σπουδαίους ηθοποιούς που παίζουν στη σειρά «Η γη της ελιάς».

«Στο πρώτο γύρισμα με την κυρία Κοντού μου είπε ότι είμαι χάλια ντυμένος και μου έδωσε το άσπρο γυναίκειο πουλόβερ που φορούσε», είπε ο Απόστολος Γκλέτσος αφηγούμενος την πρώτη του σκηνή με τη σπουδαία ηθοποιό, ενώ ο Τάσος Ιορδανίδης «υποκλίθηκε» στους συμπρωταγωνιστές του στη σειρά, που έχουν χρόνια εμπειρίας στην υποκριτική: «Όλες οι στιγμές με τον Νίκο Γαλανό είναι ξεχωριστές. Με τον Πασχάλη Τσαρούχα, τη Λυδία Κονιόρδου και τον Γιώργο Παρτσαλάκη μαθαίνω κάθε μέρα κάτι διαφορετικό».

Ο τηλεοπτικός Μάνος, όμως, αποκάλυψε και τις σκηνές που τον δυσκόλεψαν ιδιαίτερα σε αυτή τη διαδρομή των τριών χρόνων: «Στη σκηνή της απαγωγής δυσκολεύτηκα γιατί έπρεπε να βιαιοπραγήσω. Η πιο δύσκολη σκηνή ήταν όταν ανακοίνωσα στη μικρή Αγγελική ότι δεν θα αποκτήσει αδερφάκι γιατί η Μαρίνα έχασε το παιδί», είπε.

Αντίστοιχα, ο Απόστολος Γκλέτσος μοιράστηκε τις δικές του «δύσκολες» σκηνές: «Πολλές σκηνές με τη μικρή Φιλιώ είναι συγκινητικές, επειδή γνωρίζουμε τι έχει περάσει. Οι σκηνές αυτές είναι μια επώδυνη διεργασία και για τον ηθοποιό».

Μάνος και Μαρίνα αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στη «Γη της ελιάς» και είναι εκεί από τον πρώτο κύκλο της σειράς.

Πέρα, όμως, από τις συγκινήσεις και τις δυσκολίες, υπάρχουν και τα ευτράπελα: «Η Μαρίνα σε κάθε σκηνή πέφτει κάτω κι ο Νίκος Γαλανός τη χαρακτηρίζει “παιδί κουμπί”», είπε ο Ιορδανίδης, συμπληρώντας: «Με τον Γιάννη Κρητικό, που υποδύεται τον Πότη, είμαστε πολύ φίλοι και στη σκηνή που βρίσκεται στο νοσοκομείο δεν ήταν εύκολο το γύρισμα». Όσο για τη μικρή συμπρωταγωνίστριά του, εξολογήθηκε: «Η Αγγελική είναι εάν γλυκύτατο πλάσμα και μου καλύπτει το κενό της έλλειψης της κόρης μου. Η μικρή σίγουρα θα γίνει ηθοποιός».

Άντζελα Γκερέκου και Απόστολος Γκλέτσος «έδεσαν» πολύ στα γυρίσματα της σειράς.

Όσο για τον Απόστολο Γκλέτσο, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη συνεργασία του με την Άντζελα Γκερέκου: «Με την Άντζελα Γκερέκου στην αρχή ήμασταν λίγο επιφυλακτικοί μέχρι να γνωρίσει ο ένας τον άλλο, αλλά από  ένα σημείο και μετά το γύρισμα έγινε απόλαυση. Υπήρχε σκηνή που “φάγαμε” παρατήρηση από τον σκηνοθέτη γιατί είχαμε βρει ένα εσωτερικό αστείο και γελούσαμε οι δυο μας!».

Κεντρική φωτό: Instagram/iordanidis_tasos

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ