Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 χρόνων και η οικογένειά του είναι σε βαθιά θλίψη. Από τις 6 η σορός τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα ενώ στις 12:00 ξεκίνησε η εξόδιος ακολουθία. Ο πρίγκιπας Παύλος στον επικήδειο λόγο του συγκλόνισε αποχαιρετώντας τον πατέρα του, και υπογράμμισε την αγάπη του εκλιπόντος για την Ελλάδα αλλά και την αποδοχή της απόφασης του ελληνικού λαού για τον θεσμό της βασιλείας.

Δείτε επίσης: Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Η άγνωστη σχέση του με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ

Εντύπωση προκάλεσε ότι πάνω στο φέρετρο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, το οποίο ήταν τυλιγμένο με την ελληνική σημαία, βρισκόταν μόνο το στεφάνι που έφτιαξε η Άννα Μαρία και όχι κάποια φωτογραφία του.

«Είθισται σε κάθε φέρετρο του θανόντος. Κατά τη γνώμη μου καλώς έπραξαν για να μην προκαλέσουν και πάλι. Γιατί η φωτογραφία θα έπρεπε να είναι το σκεπτικό: ένστολος ή με πολιτικά; Κι εκεί θα δημιουργούσε ένα δεύτερο μεγάλο πρόβλημα» εξηγεί ο φωτορεπόρτερ Αριστοτέλης Σαρρηκώστας στη μεσημεριανή εκπομπή του Open.

«Χωρίς τη φωτογραφία και χωρίς το βασιλικό οικόσημο επάνω στο φέρετρό του κάλυψε ένα μεγάλο μέρος της αντιπαλότητας» συνεχίζει.

Δείτε τις δηλώσεις του φωτορεπόρτερ:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ