Έντονες αντιδράσεις προκλήθηκαν με την απόφαση κάποιων νυχτερινών μαγαζιών να ανοίξουν αυτό το Σαββατοκύριακο και τραγουδιστές να εμφανιστούν κανονικά στη σκηνή, μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Δείτε επίσης: Πάολα: Έτσι απαντάει το περιβάλλον της για την απόφασή της να τραγουδήσει λίγες μέρες μετά τα Τέμπη

Η εκπομπή Happy Day μίλησε με καλλιτέχνες της μουσικής σκηνής για την απόφασή τους να τραγουδήσουν, τέσσερις μέρες μετά την φονική σύγκρουση των τρένων και την κήρυξη εθνικού πένθους.

«Δεν είναι εύκολο μετά από μια τέτοια τραγωδία να κάνεις τη δουλειά που κάνουμε εμείς. Από εκεί και πέρα υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν και ζουν από αυτό. Δεν δούλεψε κανείς στο τριήμερο πένθος. Σάββατο, τελείωσε το πένθος και άνοιξαν κάποια μαγαζιά, είναι και θέμα επιβίωσης» τόνισε ο Γιώργος Δασκουλίδης.

«Το Σάββατο αποφασίσαμε να ανοίξουμε διότι υπάρχουν πάρα πολλοί εργαζόμενοι. Έχασαν δύο μεροκάματα, δεν είναι θέμα δικό μας αλλά κάποιοι άνθρωποι περιμένουν να ζήσουν τις οικογένειές τους. Ούτε Τετάρτη, ούτε Παρασκευή ανοίξαμε» ανέφερε η Ελένη Καρουσάκη.

«Αν μου έλεγε ο επιχειρηματίας να πάω για δουλειά, θα πήγαινα. Είμαι υπάλληλος, δεν πάω να διασκεδάσω. Σταμάτησαν να δουλεύουν τα εμπορικά και τα λούνα παρκ; Όλοι δεν πήγαν στις δουλειές τους;» σημείωσε η Νάσια Κονιτοπούλου.

«Στα μαγαζιά υπάρχουν οικογένειες, το δικό μας μαγαζί στηρίζει 50 οικογένειες που περιμένουν το μεροκάματο για να ζήσουν. Ο Θέμης Αδαμαντίδης δεν ήρθε να δουλέψει λόγω πένθους» είπε ο Αλέκος Ζαζόπουλος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ