Ο Νίκος Βέρτης, όπως και η Πάολα, αποφάσισε να πραγματοποιήσει κανονικά την εμφάνισή του στο νυχτερινό μαγαζί το Σάββατο 4 Μαρτίου, τέσσερις μέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Πολλοί είναι εκείνοι που θεώρησαν πως όλα τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης θα έπρεπε να παραμείνουν κλειστά έστω για μια ακόμη μέρα ως την ελάχιστη ένδειξη πένθους και σεβασμού σε όλες εκείνες τις οικογένειες που έχασαν δικούς τους ανθρώπους. Από την άλλη, υπήρξαν και εκείνοι που επικρότησαν την απόφαση του τραγουδιστή, καθώς με ανακοίνωσή του στα social media, τα έσοδα της συγκεκριμένης βραδιάς θα πάνε στις οικογένειες των θυμάτων.

Εκτός από την ανακοίνωσή του στα social media, o δημοφιλής τραγουδιστής θέλησε να πει και δυο λόγια από την πίστα, για την απόφασή του να τραγουδήσει κανονικά.

«Ελπίζω και εύχομαι να περάσουμε μια όμορφη βραδιά. Απόψε, όπως καταλαβαίνετε είναι μια ιδιαίτερη βραδιά. Για όσους δε γνωρίζετε, η απόφαση πάρθηκε παρέα με όλο το προσωπικό και την επιχείρηση. Προσπαθήσαμε και εμείς να συνεισφέρουμε , επειδή ο κόσμος θέλει να διασκεδάσει, να προχωρήσει η λειτουργία του μαγαζιού, να διασκεδάσετε και να περάσετε όσο όμορφα γίνεται.

Όλα τα έσοδα της βραδιάς θα πάνε σε αυτόν τον καλό σκοπό που θα διαβάσετε στα social media. Γενικά, δεν είναι σωστό να λες όταν κάνεις ένα καλό. Είναι λάθος. Όμως, σε αυτή την περίπτωση, έπρεπε να το πούμε γιατί διαφορετικά θα γινόταν χαμός, καταλαβαίνετε. Το πιο εύκολο πράγμα για εμάς θα ήταν να κάτσουμε σπίτι μας. Πόσω μάλλον για εμένα που ήμουν και άρρωστος αυτές τις μέρες αλλά ήταν μεγαλύτερή μου χαρά να συνεισφέρω στο ελάχιστο, αν μπορώ» ήταν τα λόγια του τραγουδιστή κατά την εμφάνισή του στην πίστα το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Δείτε όλα όσα είπε ο τραγουδιστής:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ