Η Tara Reid δημοσίευσε στο instagram φωτογραφίες της που την δείχνουν φανερά αδυνατισμένη, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν την αντίδραση των followers της.

Η ηθοποιός American Pie δείχνει σχεδόν σκελετωμένη και οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν έαν πάσχει από νευρική ανορεξία.

«Σταματήστε να μισείτε, αρχίστε να αγαπάτε. Κανείς δεν χρειάζεται να σχολιάζει το σώμα του άλλου. Δεν είναι σωστό, δεν είναι ωραίο και πληγώνει τον κόσμο. Παρακαλώ μην είστε ένας από αυτούς τους ανθρώπους που προκαλούν στεναχώρια» ήταν η πρώτη αντίδραση της Tara Reid στα αρνητικά σχόλια των followers της στο Instagram.

Στην συνέχεια, η Tara Reid αναγκάστηκε να δημοσιεύσει άλλη φωτογραφία και να ισχυριστεί πώς είναι καλά στην υγεία της και πως έφταιγε η γωνία της λήψης.

«Σε όλους όσους έκαναν τα υπέροχα σχόλιά τους, εκθέτοντας το μίσος τους για την καλλιτεχνικές φωτογραφίες μου που δημοσίευσα χθες, ήταν η γωνία.

Εδώ είναι μία άλλη φωτογραφία από χθες, για να σας δείξω ότι δεν είμαι πολύ αδύνατη. Έχω υψηλό μεταβολισμό. Όποιος έχει υψηλό μεταβολισμό, είναι αδύνατο να πάρει βάρος. Το μόνο που κάνω είναι να τρώω. Αγαπώ όλους εσάς που γράψατε κάτι ωραίο! Συνεχίστε να αγαπάτε, είναι το μόνο πράγμα που θα σώσει αυτόν τον κόσμο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ