Η Βάσω Αραμπατζή αποκαλύπτει πώς συμπεριφέρεται μέσα στη φυλακή η Έφη

Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στην έναρξη της δίκης για την επίθεση που πραγματοποίησε σε βάρος της, Ιωάννας Παλιοσπύρου περιλούζοντας την με βιτριόλι, η Έφη Κακαράντουλα περιγράφεται ως «ψυχρή» και «αμετανόητη».

Πώς είναι όμως η βιτριολίστρια μέσα στις φυλακές της Θήβας όπου παρέμεινε προφυλακισμένη για 17 μήνες περιμένοντας να καθίσει στο εδώλιο; 

Η συγκρατούμενή της Βάσω Αραμπατζή μιλάει για τον τρόπο με τον οποίο ζει στο κελί η στυγερή βιτριολίστρια αλλά και για την στάση της απέναντι στις υπόλοιπες φυλακισμένες γυναίκες με τις οποίες συναναστρεφόταν. Όπως περιγράφει η ίδια, όλες την φωνάζουν με το παρατσούκλι «βιτριόλι» όμως εκείνη αρνείται να συνειδητοποιήσει το κακό που έχει προκαλέσει στην Ιωάννα:

«Δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει. Ψυχρό βλέμμα, δολοφονικό, μας υποτιμούσε, μας σνόμπαρε. Το παρατσούκλι της κατηγορούμενης στις φυλακές είναι… ‘το βιτριόλι’ και ενοχλείται όταν το ακούει, γιατί, σύμφωνα με τη μαρτυρία της 42χρονης, αρνείται να συνειδητοποιήσει το κακό που προκάλεσε» δήλωσε η Βάσω Αραμπατζή μιλώντας στην εκπομπή Live-news.

Μάλιστα όπως αναφέρει η συγκρατούμενή της, η βιτριολίστρια αναρωτιέται τι κακό έχει κάνει για να βρίσκεται κλεισμένη στη φυλακή: «Φυσικά και τη φωνάζουμε βιτριόλι. Πως αλλιώς να τη λέμε; Το καλό παιδί; Η άλλη η κοπέλα πεθαίνει κάθε μέρα κι αυτή λέει τι έκανα για να είμαι εδώ μέσα!» πρόσθεσε η Βάσω.

Βαφή ρίζας, νύχια και beauté

Σχολιάζοντας την εμφάνισή της που θύμισε δασκάλα κατηχητικού, η συγκρατούμενη της Έφης αναφέρει ότι ήταν επιτηδευμένη, καθώς η Έφη ενώ ήταν στη φυλακή φρόντιζε να βάφει διαρκώς ρίζα και να φτιάχνει τα νύχια της, γεμάτη φιλαρέσκεια: «Πρώην κρατούμενη την εμφάνιση της την προσέχει πάρα πολύ κι αυτή τη πλατίνα… τη ρίζα την έκανε κάθε δύο εβδομάδες. Και beauté. Κι έκανε και τα νύχια της και σε άλλες δύο που ήταν μαζί» αναφέρει.

Όπως προσθέτει, η Έφη απειλούσε όποια την ενοχλούσε επικαλούμενη τον δικηγόρο της με την πρώτη αφορμή, ενώ υποτιμούσε το φαγητό της φυλακής: «Το φίδι είναι πιο θερμό. Αυτή είναι ψυχρή, απειλούσε με τον Κεχαγιόγλου. Υποτιμούσε τις μπάμιες. Η κυρία. Και λέω πια είναι αυτή; Κι όταν την γνώρισα τον Οκτώβριο, ήταν με κάτι φόρμες… τι να σου πω» αναφέρει η Βάσω Αραμπατζή.

Η ειρωνική απάντηση στον πατέρα της

Μάλιστα όπως περιγράφει η συγκρατούμενη της Έφης, ο πατέρας της, την επισκέφτηκε μια φορά στις φυλακές και όταν της είπε για την ντροπή που αισθάνεται η οικογένεια, εκείνη του απάντησε κυνικά και με ειρωνικό ύφος: «Κι ένα επισκεπτήριο μόνο είχε στη Θήβα, όσο ήμουν εγώ 10 μήνες. Ένα. Πρέπει να ήταν ο πατέρας της… είπε ότι ‘δεν έχουμε μάτια να αντικρίσουμε τον κόσμο’ κι αυτή γυρνάει και λέει ‘βάλε γυαλιά’. Τόσο ειρωνική. Κι αλλιώς την δείχνουν. Είναι πολύ ψυχρή».

Όπως δηλώνει η ίδια, η Έφη πιάστηκε από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους να έχει κλέψει και της επιβλήθηκε ποινή: «Κάνανε έρευνα και της βρήκανε πάνω της σορτσάκι κλεμμένο, έφαγε ποινή, έκλεψε από την κοινωνική υπηρεσία, νομίζει ότι κάποια είναι» σημείωσε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε ότι οι περισσότερες κρατούμενες την έβριζαν για την αποτρόπαια πράξη της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ