Πιο ανανεωμένη και αισιόδοξη διανύει τις πρώτες ημέρες του 2024 η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Η 37χρονη γυναίκα έχει κάνει νέα αρχή στη ζωή της και μέσα από τα empowering podcasts της προσπαθεί να αφυπνίσει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο, συνεχίζοντας παράλληλα την προσπάθεια αποκατάστασης των εγκαυμάτων της.

Πριν από λίγες ώρες η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε μια νέα ανάρτηση στο Instagram, με μια γρήγορη αναδρομή του πολυετούς αγώνα που έδωσε για να αντιμετωπίσει τα τραύματά της, γράφοντας στη λεζάντα τα εξής: «Αποφάσισα να το βάλω στον τοίχο μου, σαν μια υπενθύμιση των σκοτεινών μονοπατιών που έχουμε διαβεί.. μέχρι να βρούμε το φως, την αγάπη, την ελπίδα. Μην εγκαταλείπεις ποτέ! Να προσπαθείς πάντα για ένα ακόμη βήμα, και μετά άλλο ένα.. και άλλο ένα. Έχε πίστη!»

Η συγκεκριμένη δημοσίευση “χειροκροτήθηκε” από τους ακόλουθούς της όπως φάνηκε από τα likes και τα σχόλια που έχει συγκεντρώσει. Στα σχόλια, οι χρήστε δείχνουν τον θαυμασμό και τη συμπαράστασή τους προς το πρόσωπο της Ιωάννας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πρόσφατα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε μια εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της, αλλάζοντας χρώμα και μήκος, κάτι που δείχνει ότι άφησε πίσω της την επίθεση που δέχτηκε και πλέον πιο δυνατή από ποτέ είναι έτοιμη να κατακτήσει ό,τι επιθυμεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ